Aleksi AiraksinenViestinnän ja palvelutoiminnan asiantuntija

[email protected]

044 051 9521

Viestintä, tapahtumat, koulutukset ja yhteistyökumppanuudet

Olen Aleksi, SAMOKin viestinnän ja palvelutoiminnan asiantuntija. Vastaan meillä siis viestinnän, tapahtumien ja koulutusten toteuttamisesta ja koordinoimisesta sekä yhteistyökumppanuuksista.

Viestinnässä koordinoin, ohjeistan ja koulutan tarvittaessa. Konkreettisesti pöydälläni on muun muassa kannanottojen julkaisussa avustaminen, verkkosivuston ylläpito ja someviestinnän koordinoiminen. Lisäksi teen sisällöntuotantoa ja kielenhuoltoa. Toimitan SAMOKin uutiskirjettä viestinnästä vastaavan hallituslaisen kanssa ja vastaan viestintästrategian toteuttamisesta ja ajantasaisuudesta sekä olen mukana vaikuttajaviestinnän suunnittelussa.

Tapahtumien puolella vastaan niiden suunnittelusta ja tapahtumajärjestelyistä, tapahtumamarkkinoinnista ja -viestinnästä. Työpäydälläni on myös palvelukokonaisuuden kehittäminen ja koordinointi, eri hankkeisiin liittyvien koulutusten suunnittelu ja sparrailu.

Näiden lisäksi vastaan SAMOKin yhteistyökumppanuuksista.

Tavoitteena on, että SAMOKin opiskelijakunnille tarjoamat palvelut olisivat mahdollisimman laadukkaita, monipuolisia ja hyödyllisiä ja, että viestintä olisi laadukasta.

Kirjoita tähän hakusana ja paina enteriä