27.10.2021 | SAMOK viestii, Tiedotteet

Aleksi Airaksinen SAMOKin järjestösuunnittelijaksi
Kuvassa SAMOKin uusi järjestösuunnittelija Aleksi Airaksinen. Hänellä on tumma, kihara tukka, silmälasit ja parta. Aleksi hymyilee kuvassa.

SAMOKin järjestösuunnittelijana aloittaa marraskuussa Aleksi Airaksinen.

SAMOKin järjestösuunnittelijaksi on valittu Aleksi Airaksinen. Airaksinen aloittaa tehtävässään 12.11.2021 ja vastuualueenaan hänellä on jäsenopiskelijakunnille suunnattujen tapahtumien järjestäminen sekä liiton viestinnän koordinointi.

Tällä hetkellä Airaksinen toimii Suomen Lukiolaisten Liiton tapahtumasihteerinä. Hänellä on kokemusta valtakunnallisen liiton eri tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä monipuolista osaamista viestinnästä niin työn kuin opintojensakin kautta.

“Tuntuu innostavalta siirtyä SAMOKille järjestösuunnittelijan hommiin. Työssä yhdistyvä tapahtumien ja koulutusten parissa työskentely sekä viestintä ovat kiinnostava kokonaisuus. Odotan myös, että pääsen tutustumaan kaikkiin uusiin työkavereihin”, Airaksinen kommentoi.

Airaksinen opiskelee journalismin koulutusohjelmassa Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa ja on Suomen Lukiolaisten Liiton lisäksi työskennellyt muun muassa viestintätoimisto Netprofilessa.

“Aleksi vakuutti meidät osaamisellaan sekä viestinnän että tapahtumien saralla. Aleksi sopii varmasti joukkoomme, ja vahvistaa ammattitaidollaan SAMOKin tiimiä entisestään”, SAMOKin puheenjohtaja Oona Löytänen kertoo.

Koko SAMOKin toimisto toivottaa Aleksin lämpimästi tervetulleeksi!


Lisätietoja:

Oona Löytänen, SAMOKin puheenjohtaja
[email protected]
050 389 1000

Aleksi Airaksinen, järjestösuunnittelija (yhteydenotot ma 15.11. alkaen)
[email protected]