Toimintaa ohjaavat

Toimintaa ohjaavat dokumentit

SAMOKin toiminnan suuntaviivat perustuvat poliittiseen ohjelmaan, vuotuiseen toimintasuunnitelmaan sekä jäsenpalveluihin, joista kerrotaan tarkemmin jäsenpalvelut-dokumentissa.

Strategia 2021-2024

Tämän strategian toteuttamista ja mittaamista ohjaa osallisuuden arvo, joka läpileikkaa kaiken SAMOKin toiminnan.

Vaalitavoitteet 2019

Vaaliohjelmien tavoitteena on antaa ratkaisumalleja ja -ehdotuksia niin ammattikorkeakoulutuksen kehittämiseksi kuin oikeudenmukaisemman sukupolvipolitiikan saavuttamiseksi.

Säännöt

Nämä säännöt on hyväksytty liiton 21. liittokokouksessa Lahdessa. Säännöt otettiin liittokokouksen päätöksellä käyttöön 21.11.2016.

Graafinen ohjeistus

Ohjeistus ohjeistaa SAMOKin logon käytön. Perinteisen logon lisäksi vaihtoehtoina on selitteellä varustettu logo sekä pistemuunnos-logo, jota tulee käyttää yhdessä kolmikielisen selitetunnuksen kanssa. Tarvitsetko logon käyttöösi? Otathan yhteyttä viestinta(a)samok.fi.

Julkaisut

SAMOKin julkaisuja voi vapaasti ladata käyttöönsä. Ne ovat pdf-muodossa.

Visiopaperi

Visiopaperin keskeisiä teemoja ovat kansainvälistyminen, osaamisen ja tiedon välinen ristiveto, korkeakoulutukseen valmentautuminen sekä korkeakouluopetuksen sisällöt ja pedagogiikka, [...]

SAMOKin #DIGIPAPERI

Suomessa on monien kansainvälisten vertailujen, kuten Digibarometrin ja Maailman talousfoorumin kilpailukykyvertailun, mukaan parhaat edellytykset digitalisaatioon, mutta toteutuksessa on vielä [...]

page 1 of 2
0

Kirjoita tähän hakusana ja paina enteriä