Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry

Lapinrinne 2 | 00180 HELSINKI
samok (a) samok.fi
etunimi.sukunimi (a) samok.fi

SAMOKin laskutustiedot löydät täältä.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Lapinrinne 2, B-rapun vieressä.

Jos asiasi koskee opiskelijakorttia (kortin tilaaminen, lukuvuositarran maksaminen, amk:n vaihtamisen vaikutus korttiin jne.), käänny suoraan oman opiskelijakuntasi puoleen.

Klikkaamalla ”Lue lisää” sinulle aukeaa tarkempi profiili siitä, mitä asioita kyseinen henkilö SAMOKissa tekee.

Hallitus

Lauri kujala

Lauri kujala

Puheenjohtaja

050 389 1000
[email protected]

Poliittinen vaikuttaminen ja johtaminen, strategiauudistus

Kummiopiskelijakunnat: Tamko

Kieliosaaminen:   

Lue lisää Laurista

Olen Lauri ja toimin SAMOKin puheenjohtajana. Työpöydälleni kuuluu poliittinen vaikuttaminen, johto sekä strategiauudistus.

Vapaa-ajallani tykkään musisoida ja soitankin sähköbassoa pienessä kansanmusiikkiyhtyeessä. Tämän lisäksi harrastan tanhua, mihin muuhunkaan kansanmusiikkia soittava tanssisi!

Sanni Koivuluoma

Sanni Koivuluoma

Varapuheenjohtaja

050 360 9376
[email protected]

Poliittinen vaikuttaminen ja johtaminen, sosiaalipolitiikka: opiskelijoiden toimeentulo ja etuusjärjestelmät, yhdenvertaisuus

Kummiopiskelijakunnat: Rotko, Copsa, Hamko, JAMKO, Humako

Kielet:  

Lue lisää Sannista

Olen Sanni ja toimin SAMOKin varapuheenjohtajana. Sektoreitani ovat poliittinen vaikuttaaminen, johto sekä sosiaalipolitiikka, jossa minun työpöydälläni on opiskelijoiden toimeentulo ja etuusjärjestelmät sekä yhdenvertaisuus.

Opiskelijoiden toimeentulon ja etuusjärjestelmien osalta tänä vuonna opintotuki – sekä sosiaaliturvauudistus. Sektorilleni kuuluu myös eläkevaikuttaminen.

Vapaa-ajalla katson paljon tv-sarjoja ja elokuvia. Lisäksi tykkään lukea, erityisesti dekkareita ja trillereitä!

Janina Brunfeldt

Janina Brunfeldt

Hallituksen jäsen

050 300 1550
[email protected]

Kansainväliset opiskelijat, palvelut, yhteisöllisyys, EU-vaalit

Kummiopiskelijakunnat: ASK, Novium, SkÅHla, Kaakko, Sammakko

Kielet:   

Lue lisää Janinasta

Olen Janina ja toimin SAMOKin hallituksen jäsenenä. Sektoreitani tänä vuonna ovat kansainväliset opiskelijat, palvelut, yhteisöllisyys sekä keväällä vastaan myös EU-vaaleista. Toimin myös yhtenä SAMOKin häirintäyhteyshenkilöistä.

Olen kiinnostunut kaikesta mahdollisesta, joten vapaa-aikani kuluu usein itseni kehittämisen sekä harrastusten parissa. Tällä hetkellä lempiasioitani ovat kirjallisuus sen kaikissa muodoissa, lautapelit, kahvinjuonti, korealaiset draamasarjat ja kaikenlaiset liikuntaharrastukset mm. tanssi.

Asta Nieminen

Asta Nieminen

Hallituksen jäsen

050 389 1002
[email protected]

Kansainväliset järjestösuhteet, EU-vaikuttaminen, koulutuspolitiikka

Kummiopiskelijakunnat: OSAKO, KAMO, Laureamko, KOE, O’Diako

 Kielet:  

Lue lisää Astasta

Olen Asta. Toimin tänä vuonna SAMOKin hallituksen jäsenenä. Sektoreitani ovat koulutuspolitiikka, EU-vaikuttaminen ja kansainväliset järjestöt suhteet.

Vapaa-ajallani tykkään käydä salilla ainakin melko säännöllisesti. Harrastukset muuten vaihtelee kausittain käsitöistä lukemiseen ja kaikkeen siltä väliltä.

Linda Vallenius

Linda Vallenius

Hallituksen jäsen

050 389 1015
[email protected]

Viestintä, sosiaalipolitiikka: opiskelijoiden asuminen, opiskelijoiden terveys ja hyvinvointi

Kummiopiskelijakunnat: Poka, METKA, Samo, Vamok, SAVOTTA, Helga

Kielet:  

Lue lisää Lindasta

Olen Linda, SAMOKin hallituksen jäsen. Sektoreitani ovat viestintä ja sosiaalipolitiikka. Sosiaalipolitiikan parissa pääsen edistämään opiskelijoiden asemaa opiskelija-asumisen sekä opiskelijoiden terveyden ja hyvinvoinnin saralla. Toimin myös SAMOKin yhtenä häirintäyhdyshenkilönä.

Vapaa-ajalla kuuntelen paljon rikosaiheisia podcasteja, tykkään tehdä käsitöitä ja aloitin juuri koripallon!

Henkilöstö

Vellu Taskila

Vellu Taskila

Toiminnanjohtaja

044 238 5384
[email protected]

Henkilöstön ja vaikuttamistyön johtaminen sekä järjestösuhteet ja taloushallinto

Kummiopiskelijakunnat: Tamko

Kielet:  

Lue lisää Vellusta

Vastaan SAMOKissa järjestön kehittämisestä, hallinnon toiminnasta ja kehittämisestä sekä toimin henkilöstön esihenkilönä.

Vapaa-ajalla pyöräilen uin, luen ja tuotan puujalkahuumoria.

Johanna Fonsell

Johanna Fonsell

Koulutuspolitiikan asiantuntija

050 389 1014
[email protected]

Koulutuspolitiikka ja opiskelijakuntien rahoitus

Kummiopiskelijakunnat: Poka, METKA, Samo, Vamok

Kielet:  

Lue lisää Johannasta

Olen Johanna, SAMOKin koulutuspolitiikan asiantuntija. Työpöydälläni isoimmat asiat ovat rahoitus ja korkeakoulujen ohjaus sekä korkeakoulutuksen kehittäminen ja laatu. Käytännössä nämä asiat pitävät sisällään selvittelyä, keskusteluja, kirjoittamista, työryhmiä ja SAMOKin näkemysten esille tuomista esimerkiksi lukuvuosimaksuihin, opiskelijapalautteeseen, laatujärjestelmään, opetuksen kehittämiseen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan, digiin, opiskelijavalintohin ja tutkintorakenteisiin liittyen.

Koulutuspolitiikan lisäksi koordinoin SAMOKin vaikuttamistoimintaa. Vastuullani on huolehtia, että SAMOKilla on olemassa joka hetki suunnitelma, ketä olisi hyvä tavata ja milloin sekä mitä tietoa milloinkin olisi hyvä tuottaa. Näiden suunnitelmien toteuttaminen tehdään koko toimiston voimin.

Vapaa-aikani vietän perheen kanssa ja reissaten kolmen suuren kaupungin välillä. Asun Turussa vanhassa puutalossa, joten vapaa-ajallani pääsen nauttimaan myös isommista ja pienemmistä kodin kunnostustöistä.

 

 

 

Roosa Veijola

Roosa Veijola

Eurooppapolitiikan ja kansainvälisten asioiden asiantuntija

050 389 1012
[email protected]

Euroopan unioni, kansainvälinen vaikuttamistyö ja kansainvälinen järjestöyhteistyö

Kummiopiskelijakunnat: KOE, O’Diako, Kaakko, Sammakko

Kielet:  

Lue lisää Roosasta

Olen Roosa, SAMOKin eurooppapolitiikan ja kansainvälisten asioiden asiantuntija.

Käytännössä suunnittelen ja toteutan SAMOKin EU-edunvalvontaa opiskelijoita koskevissa asioissa ja ylläpidän suhteitamme muihin Euroopan maiden opiskelijajärjestöihin sekä kattojärjestöömme ESU:un (European Students’ Union), jonka kokouksissa myös edustan Suomen amk-opiskelijoita. Lisäksi vastuulleni kuuluu vaikuttaa siihen, että kansainväliset opiskelijat olisivat yhdenvertaisemmassa asemassa kotimaisiin opiskelijoiden nähden, mikä käytännössä tarkoittaa maahantulon, toimeentulon, integroitumisen ja työllistymisen helpottamista. Työpöydälleni kuuluvat myös kotimaisten opiskelijoiden kansainvälistyminen eli vaihto- ja harjoittelujaksot ulkomailla sekä kotikansainvälisyys.

Tämän niin sanotun kansainvälisyyspaketin lisäksi olen toteuttanut SAMOKissa useita hankkeita, kuten useita Eurooppatiedotushankkeita sekä Yhdenvertaisuutta korkeakouluihin -hankkeen.

Vapaa-aikaani vietän mieluiten ystävieni kanssa, liikkuen, harrastaen ja matkustaen. Tämänhetkisiä lempiharrastuksiani ovat keramiikka, tennis, HIIT-treenit sekä jooga. Muita asioita, joista pidän, ovat lautapelailu, eläimet, ilta-aurinko, kiireetön hengailu, keskusteluihin uppoutuminen, luonnonvesissä uinti, musiikki ja hyvä ruoka.

Julia Ståhle

Julia Ståhle

Sosiaalipolitiikan asiantuntija

044 283 1617
 [email protected]

Opiskelijoiden terveys ja hyvinvointi, yhdenvertaisuus

Kummiopiskelijakunnat: ASK, Copsa, Novium, SkÅHla

Kielet:  

Lue lisää Juliasta

Olen Julia ja toimin SAMOKin sosiaalipolitiikan asiantuntijana. Minun työpöydällä on opiskelijoiden terveys, hyvinvointi ja yhdenvertaisuuteen liittyvät kokonaisuudet.

Terveyden ja hyvinvoinnin saralla työskentelen YTHS:n parissa ja siihen liittyvän vaikuttamistyötä. Vastuullani on tehdä aktiivista työtä sen eteen, että opiskelijoiden terveydenhuolto on laadukasta ja, että sen saatavuus vastaa nykypäivän tarpeita. Muista kokonaisuuksista työpöydälläni on esimerkiksi terapiatakuu.

Vapaa-ajallani viihdyn perheeni ja ystävien seurassa. Vietän myös paljon aikaa luonnossa – joko leppoisasti mökillä tai suunnistaen. Sohvalla makoillessa valintani on kauhu tai reality.

Erica Alaluusua

Erica Alaluusua

Sosiaalipolitiikan asiantuntija

040 773 1854
[email protected]

Opiskelijoiden toimeentulo ja etuusjärjestelmät, opiskelija-asuminen, yhdenvertaisuus

Kummiopiskelijakunnat: OSAKO, KAMO, Laureamko

Kielet:  

Lue lisää Ericasta

Olen Erica, SAMOKin sosiaalipolitiikan asiantuntija. Työskentelen opiskelijoiden toimeentulon, etuusjärjestelmien, asumisen ja yhdenvertaisuuden parissa.

Toimeentulon ja etuusjärjestelmien osalta vastaan opiskelijoiden sosiaaliturvaan liittyvästä vaikuttamistyöstä. Keskeisimpiä työpöydälläni liikkuvia asioita ovat esimerkiksi opintotukiuudistus ja sosiaaliturvauudistus. Asumisen saralla teemme aktiivista työtä sen eteen, että opiskelijoilla on mahdollisuus asua kohtuuhintaisesti hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Yhdenvertaisuus näkyy työpöydälläni erityisesti erilaisten koulutusten ja perehdytysten parissa. Lisäksi teen SAMOKin sisällä yhdenvertaisuussuunnittelua ja vastaan vaikuttamistyössä myös saavutettavuus- ja esteettömyyskysymyksistä.

Valtakunnallisen vaikuttamistyön ohella koulutan ja tuen opiskelijakuntia paikallisessa vaikuttamisessa.

Aleksi Airaksinen

Aleksi Airaksinen

Viestinnän ja palvelutoiminnan asiantuntija

044 051 9521
[email protected]

Viestintä, tapahtumat, koulutukset ja yhteistyökumppanuudet

Kummiopiskelijakunnat: Hamko, Helga, Rotko, SAVOTTA

Kielet:  

Lue lisää Aleksista

Olen Aleksi, SAMOKin viestinnän ja palvelutoiminnan asiantuntija. Vastaan meillä siis viestinnän, tapahtumien ja koulutusten toteuttamisesta ja koordinoimisesta sekä yhteistyökumppanuuksista.

Viestinnässä koordinoin, ohjeistan ja koulutan tarvittaessa. Konkreettisesti pöydälläni on muun muassa kannanottojen julkaisussa avustaminen, verkkosivuston ylläpito ja someviestinnän koordinoiminen. Lisäksi teen sisällöntuotantoa ja kielenhuoltoa. Toimitan SAMOKin uutiskirjettä viestinnästä vastaavan hallituslaisen kanssa ja vastaan viestintästrategian toteuttamisesta ja ajantasaisuudesta sekä olen mukana vaikuttajaviestinnän suunnittelussa.

Tapahtumien puolella vastaan niiden suunnittelusta ja tapahtumajärjestelyistä, tapahtumamarkkinoinnista ja -viestinnästä. Työpäydälläni on myös palvelukokonaisuuden kehittäminen ja koordinointi, eri hankkeisiin liittyvien koulutusten suunnittelu ja sparrailu.

Näiden lisäksi vastaan SAMOKin varainhankinnasta ja yhteistyökumppanuuksista.

Vapaa-ajalla nautin matkustelusta, sulkapallosta sekä hyvästä ruuasta ja viinistä.

Veeti Mieskonen

Veeti Mieskonen

Hallinto- ja tapahtumakoordinaattori

050 329 7706
[email protected]

Hallinto ja tapahtumatuotanto

Kummiopiskelijakunnat: JAMKO, Humako

Kielet:   

Lue lisää Veetistä

Olen Veeti, SAMOKin hallinto- ja tapahtumakoordinaattori. Työpöytäni toinen puolikas koostuu hallinnon tehtävistä, kuten muun muassa talouteen ja tietohallinnon prosesseihin liittyvistä kehittämis-, valmistelu- ja suunnittelutehtävistä. Lisämausteena työssäni on tapahtumien suunnittelu ja tuotanto, jonka parissa työskentelen muun palvelutiimimme kanssa.

Työskentelen tällä hetkellä osa-aikaisesti, arkeeni kuuluen vielä toistaiseksi myös valtsikaopinnot. Vapaa-ajalla nautin kaikenlaisista aktiviteeteista jonka nojalla saa viettää luonnossa ja maakuntamatkustelusta. Vapaa-ajalla kiehtoo myös kuiva huumori (pätee myös työaikaan!) ja ysärisitcomit.

Student at Risk Finland henkilöstö

Ville Jäppinen

Ville Jäppinen

Toiminnanjohtaja (Students at Risk Finland)

[email protected]

Students at Risk Finlandin operatiivinen toiminta