09.04.2021 | Tapahtumat, Tiedotteet

Tulevaisuuden ammattikorkeakoulu – hackathon huipentuu finaaliin 14.4.

Tulevaisuuden ammattikorkeakoulu on Arenen ja SAMOKin järjestämä ammattikorkeakouluopiskelijoille suunnattu hackathon, joka huipentuu 14.4. järjestettävään finaaliin.

Tapahtumalla juhlistetaan 25-vuotisia vakinaisia ammattikorkeakouluja, suunnataan katseet tulevaisuuteen ja luodaan uutta. Finaali striimataan suorana tapahtumasivulle www.tulevaisuudenamk.fi.

 

Kilpailuun valittiin mukaan 12 ammattikorkeakouluopiskelijoista koostuvaa tiimiä. Tiimit ovat kehittäneet innovatiivisia ratkaisuja tulevaisuuden ammattikorkeakouluun neljän teeman sisällä, jotka ovat kestävä kehitys, digitalisaatio, jatkuva oppiminen ja muuttuva työ. Tiimit ovat valmistelleet ratkaisuistaan videomuotoiset pitchit, jotka ovat nyt katsottavissa osoitteessa tulevaisuudenamk.fi.

Voittajan valitsee seitsenhenkinen arvovaltainen tuomaristo, johon kuuluvat toiminnanjohtaja Aku Aarva (Eurooppalainen Suomi), co-founder Pia Kuosmanen (Pros of Tomorrow), johtaja Nina Meincke (S-ryhmä), visionare Henna Pursiainen (Una Europa), Arenen hallituksen jäsen, rehtori Vesa Taatila (Turun AMK), johtava asiantuntija Mikko Valtonen (Keskuskauppakamari) ja founder Peter Vesterbacka (FinEst Bay Area, Slush). Kilpailun pääpalkinto on 3000 euroa.

Toinen ja kolmas sija valitaan yleisön tekemien Innoduelin vertailuarviointien perusteella.

Pääset nyt tutustumaan tiimien pitcheihin ja tekemään arvioinnin osoitteessa tulevaisuudenamk.fi.

 

Tulevaisuuden ammattikorkeakoulu -hackathonin suora finaalilähetys osoitteessa www.tulevaisuudenamk.fi keskiviikkona 14.4. klo 16-19.

Tervetuloa mukaan seuraamaan lähetystä!

 

Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii S-ryhmä.

 

Lisätiedot
Jenna Kiiskinen
järjestöpalveluiden asiantuntija
[email protected]
050 3891010