16.02.2018 | Uutiset

Vastuullisia kesäduuneja tarjolla korkeakouluopiskelijoille


Vastuullinen kesäduuni on Suomen suurin työllistämiskampanja. Kampanja haastaa yrityksiä tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän laadukkaampia kesätyöpaikkoja. SAMOK on kampanjan yksi asiantuntijakumppaneista.

Kampanjasivustolta löydät jo yli 400:n mukana olevan yrityksen kesätyöpaikkailmoitukset. Työpaikkoja on tarjolla runsaasti eri alojen korkeakouluopiskelijoille. Sivustolta saat myös rekrytoivien yritysten vinkkejä kesätyön löytämiseen ja hakemiseen.

Mikä Vastuullinen kesäduuni -kampanja oikein on?

Vastuullinen kesäduuni on Suomen vaikuttavin vastuullisuus- ja työnantajakuvakampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan  nuorille laadukkaita ja vastuullisia kesätyöpaikkoja. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Viime vuonna kampanjassa oli mukana lähes 400 yritystä ja se kosketti yli 50 000 nuorta. Tänä vuonna tavoitteena on saada mukaan 500 yritystä, jotka tarjoavat kesätyöpaikan yli 60 000 nuorelle.

Kampanjaa luotsaavat T-Media Oy ja Taloudellinen tiedotustoimisto TAT. Kampanjalla on vaikuttava taustatiimi toimiala- ja asiantuntijakumppaneineen.

Vuoden 2018 pääyhteistyökumppanit ovat
Telia,
Destia,
Varma,
S-ryhmä,
Metsä Group,
Barona,
Kraton Chemical,
Kojamo,
Elinkeinoelämän keskusliitto EK sekä
Oikotie Työpaikat.