25.08.2020 | Uutiset

Sinustako tekijä SAMOKin 25-vuotisjuhlavuosi-ilmeelle?

SAMOK viettää ensi vuonna 25-vuotissynttäreitään. Kaipaamme juhlavuodelle graafisia materiaaleja ja etsimme niille tekijää. Olisitko sinä etsimämme tyyppi tai tunnetko jonkun, jolla olisi osaamista nostaa juhlavuosiviestintämme seuraavalle tasolle?

Mitä etsimme?

Haemme juhlavuosi-ilmeemme toteuttajaksi ensisijaisesti korkeakouluopiskelijaa. Toivomme, että juhlavuosi-ilmeemme olisi mieleenpainuva ja ainutlaatuinen. Meillä uskaltaa ehdottaa villeimpiäkin suunnitelmia ja tervehdimme ilolla rohkeutta ja luovuutta.

Emme edellytä tekijältä alan koulutusta, mutta kokemusta olisi ollut hyvä kerryttää vastaavista tehtävistä. Toivomme, että etsimällämme tekijällä olisi mahdollisuus melko nopeasti alkavaan työskentelyyn ja ripeään työotteeseeen. Työtehtävä toteutetaan yhteistyössä juhlavuosivastaavan sekä viestintäkoordinaattorin kanssa.

Hae meille juhlavuosi-ilmeen tekijäksi viimeistään keskiviikkona 16.9. klo 16.00 mennessä. Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen [email protected] ja liitä mukaan palkkatoiveesi sekä mahdolliset työnäytteet. 

Lisätietoja

Emilia Tuurala, viestintäkoordinaattori

[email protected]

0400-732452