23.12.2022 | Uutiset

SAMOKin viestintä- ja vaikuttamiskoordinaattoriksi Aleksi Niemi

SAMOKin viestintä- ja vaikuttamiskoordinaattoriksi on valittu Aleksi Niemi. Hän aloittaa työssään 11.1.2023.

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK on valinnut hallintotieteiden kandidaatti Aleksi Niemen viestintä- ja vaikuttamiskoordinaattoriksi. 

Niemi opiskelee hallintotieteiden maisteriksi Tampereen yliopistossa. Lisäksi hän on muun muassa toiminut Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajana vuonna 2022 ja hallituksen jäsenenä vuonna 2020.

“On kunnia päästä koordinoimaan opiskelijaliikkeen vaalityötä. Eduskuntavaaleihin valmistautuminen on ollut tänä vuonna yksi lempiasioistani ja on hienoa päästä jatkamaan tätä työntekijäpuolella SAMOKissa! Tammikuussa päästään käärimään hihat ja tekemään yhdessä opiskelijoille parempaa tulevaisuutta!”, kertoo Niemi.

Niemi vastaa keväällä eduskuntavaalikampanjan toteuttamisen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä niihin liittyvästä ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä. Vaalikampanjaa toteutetaan yhdessä Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) kanssa. 

“Aleksi tuo meille hyvää osaamista kampanjoiden toteuttamisesta. Olen luottavainen että kampanjastamme tulee hänen avullaan päräyttävä”, toteaa SAMOKin toiminnanjohtaja Vellu Taskila.  

Koko SAMOKin toimisto toivottaa Aleksin lämpimästi tervetulleeksi!

Lisätietoja:
Vellu Taskila, SAMOKin toiminnanjohtaja
[email protected]
puh. 044 238 5384

Aleksi Niemi
[email protected] (yhteydenotot 11.1.2023 alkaen)