17.08.2022 | SAMOK viestii, Uutiset

SAMOKin koulutuspoliitiikan asiantuntijaksi Johanna Fonsell ja viestinnän harjoittelijaksi Lilja Hannila

SAMOKin uusi koulutuspolitiikan asiantuntija sekä viestinnän harjoittelija on valittu. He aloittavat tehtävissään elo-syyskuun aikana.

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK on valinnut terveystieteiden maisteri Johanna Fonsellin uudeksi koulutuspolitiikan asiantuntijakseen ja medianomiopiskelija Lilja Hannilan viestinnän harjoittelijaksi. Fonsell aloittaa tehtävässään 22. elokuuta ja Hannila 19. syyskuuta.

Fonsell on opiskellut sairaanhoitajaksi Metropolia ammattikorkeakoulussa ja terveystieteiden maisteriksi Turun yliopistossa. Lisäksi hän on muun muassa toiminut Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallituksen varapuheenjohtajana vuonna 2020.

“Odotan innoissani tulevaa syksyä. Koulutuspolitiikka on supermielenkiintoista ja on aivan mahtavaa päästä mukaan SAMOKin rautaisaan joukkoon kehittämään ammattikorkeakoulutusta ja sen opiskelijalähtöisyyttä”, kertoo Fonsell.

Fonsell ottaa vastuun SAMOKin koulutuspolitiikasta, kun vaikuttamistoiminnan asiantuntija Anniina Sippola siirtyy uusiin tehtäviin.

Viestinnän harjoittelijana aloittava Hannila opiskelee journalismia toista vuotta Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa ja on aiemmin työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä.

“Olen todella innoissani työharjoittelustani SAMOKilla! Tämä on ensimmäinen työni viestinnän parissa ja on ihan mahtavaa, että pääsen aloittamaan hommat itselleni tärkeiden aiheiden parissa. Odotan harkan alkua innolla. Toivon, että pääsen kunnolla kehittämään viestintätaitojani syksyn aikana”, kertoo Hannila.

“Olen todella iloinen että saamme näin osaavia henkilöitä toimistollemme. Odotan innolla työskentelyä heidän kanssaan”, sanoo SAMOKin toiminnanjohtaja Vellu Taskila.

Koko SAMOKin toimisto toivottaa Johannan ja Liljan lämpimästi tervetulleiksi!

Lisätietoja:
Vellu Taskila, SAMOKin toiminnanjohtaja
[email protected]
puh. 044 238 5384

Johanna Fonsell, koulutuspolitiikan asiantuntija
[email protected] (yhteydenotot ma 22.8. alkaen)

Lilja Hannila, viestinnän harjoittelija
[email protected] (yhteydenotot ma 19.9. alkaen)