01.03.2019 | Uutiset

SAMOK hakee viestintäkoordinaattoria

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK etsii viestintäkoordinaattoria viestinnän asiantuntijamme työvapaan sijaiseksi. Tehtävä on  osa-aikainen (80%, 4pv/vko) sekä määräaikainen (31.3.2020 saakka). Viestintäkoordinaattorin esihenkilönä toimii järjestön toiminnanjohtaja. Viestintäkoordinaattorin tehtäviin kuuluvat SAMOKin monikanavaisen viestinnän suunnittelu ja toteutus. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat muut liiton toiminnanjohtajan erikseen määräämät tehtävät.

Edellytämme tulevalta viestintäkoordinaattorilta

  • soveltuvia korkeakouluopintoja
  • erinomaista kykyä ilmaista itseään suomeksi sekä vähintään kohtuullisia taitoja ilmaista itseään myös englanniksi ja ruotsiksi
  • näyttöjä viestintäosaamisesta
  • kykyä hallita yleisimpiä sosiaalisen median kanavia sekä ideoida näihin sisältöjä
  • oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta

Katsomme hyvällä

  • kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, esimerkiksi opiskelija- tai muusta järjestötoiminnasta
  • innostusta yhteiskunnalliseen kampanjointiin
  • kokemusta ja näkemystä WordPress-pohjaisten nettisivujen ylläpidosta ja sisällöntuotannosta

Koska sijaisuus on määräaikainen ja osa-aikainen, soveltuu tehtävä myös opintojensa loppusuoralla olevalle opiskelijalle. Työsuhteen osana on mahdollista suorittaa myös korkeakouluharjoittelu.

Toimistomme koostuu 8 hengen henkilöstöstä sekä täysipäiväisesti työskentelevästä 6 hengen liittohallituksesta. Työpaikkamme sijaitsee Helsingin Kampissa. Meillä on 25 jäsenopiskelijakuntaa, yksi kussakin ammattikorkeakoulussa. Olemme eloisa ja tiivis työyhteisö, jossa luottamushenkilöt vaihtuvat vuosittain. Meistä kukin toimii itsenäisesti omalla sektorillaan, mutta jaamme ajatuksiamme ja ideoitamme mielellämme. Tiimityöskentely on meillä luonteva tapa toimia. Työ sisältää ajoittain hektisiä hetkiä ja silloin tällöin myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Tarjoamme osa-aikaista (30h / vko) ja noin vuoden mittaista työsuhdetta ja toivomme, että tehtävään valittu henkilö aloittaisi mahdollisimman pian. Olemme työaikojen suhteen varsin joustavia, joten työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on Ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien ja SAMOKin TES:n mukainen (peruspalkka 1944,60 €/kk) sekä sen lisäksi maksettavat koulutus- ja kokemuslisät. Lisäksi tarjoamme työsuhdematkalippuedun, puhelin- ja lounas- sekä virike-edun.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi otsikolla “viestintäkoordinaattori” osoitteeseen [email protected] keskiviikkoon 13.3. kello 16.00 mennessä. Haastattelut pyrimme järjestämään tiistaina 19.3. klo 9-15 ja valinnan tekemään viimeistään viikon 13 aikana.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Miikka Lönnqvist ([email protected], 050 389 1018).