31.08.2020 | Tiedotteet, Uutiset

Emmi Liulia AMK-opiskelijoiden hallintokoordinaattoriksi!

Olemme valinneet Emmi Liulian hallintokoordinaattoriksi. Liulia on koulutukseltaan filosofian maisteri ja suorittaa parhaillaan toista tutkintoa johdon assistentti ja kielet -koulutusohjelmassa Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Hän aloittaa perehtymisen työtehtäväänsä 2.9. ja tulee työssään vastaamaan liiton hallinnon yleis- ja talouskoordinoinnista, kuten muun muassa talouden ja tietohallinnon prosesseihin liittyvistä kehittämis-, valmistelu- ja suunnittelutehtävistä. Lisäksi tehtäviin kuuluvat esimerkiksi kokoussihteerin tehtäviä ja liittokokouksemme järjestelyt.

”En malta odottaa että pääsen osaltani rakentamaan vahvaa opiskelijaliikettä ja tukemaan liittomme tärkeää työtä. Hallinto on tärkeä tukipilari SAMOKin toiminnassa ja on mahtavaa päästä sitä kautta osaksi liiton merkityksellistä toimintaa, Liulia iloitsee.

Liulialla on monipuolista kokemusta järjestöjen hallinnosta ja koordinoinnista.  Viimeisimpänä Liulia on työskennellyt koulutussihteerinä Suomalaiset Kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo ry:ssa. Aiempaa työkokemusta hän on kerryttänyt muun muassa vapaaehtoiskoordinaation assistenttina ja kustannustoimittajana. 

”Olen todella innoissani, että pääsen työskentelemään Emmin kanssa ja saamme hänet osaksi SAMOK-porukkaa! Emmillä on vahvaa osaamista ja näyttöä eri järjestöistä sekä monipuolisista työtehtävistä. Juuri hänen asenteensa, että hommat laitetaan onnistumaan, vakuutti meidät”, puheenjohtaja Anna Laurila kertoo. 

 

Lisätietoja:

Anna Laurila

Puheenjohtaja

[email protected] 

050 389 1000 

Emmi Liulia

Hallintokoordinaattori

[email protected] (yhteydenotot 2.8. alkaen)