02.06.2023 | SAMOK viestii, Tiedotteet

Tiedote: Veeti Mieskonen SAMOKin hallinto- ja tapahtumakoordinaattoriksi

Veeti Mieskonen, kuva: Ella Ossi

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK on valinnut Veeti Mieskosen hallinto- ja tapahtumakoordinaattorin tehtävään, jossa hän aloittaa 5.6.2023 ja työskentelee SAMOKissa vuoden loppuun saakka.

”Todella upeaa päästä osaksi näin asiantuntevaa ja aikaansaavaa työyhteisöä! Pääsen hyödyntämään aiempaa osaamistani tapahtumatuotannosta ja hallinnollisista tehtävistä, oppimaan uutta erityisesti ammattikorkeakoulutuksen kentästä valtakunnallisella tasolla, sekä työskentelemään merkityksellisten teemojen parissa” iloitsee Mieskonen valinnastaan.

Mieskonen on työskennellyt aiemmin Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:ssä NUORI-tapahtuman tuotannossa. Lisäksi hän on aiemmin toiminut Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry:ssä kiertuetyöntekijänä ja Barona Oy:llä erilaisissa tukirooleissa. Mieskonen opiskelee politiikkaa ja viestintää Helsingin yliopistossa.

”Olemme tavattoman tyytyväisiä saadessamme Veetin toimistollemme vahvistamaan hallintoamme ja tapahtumatoimintaa. Lisääntyneillä resursseilla pystymme palvelemaan jäseniämme nykyistä paremmin”, sanoo SAMOKin toiminnanjohtaja Vellu Taskila.

Lisätiedot:

Vellu Taskila, SAMOKin toiminnanjohtaja
[email protected]
puh. 044 238 5384

Veeti Mieskonen, hallinto- ja tapahtumakoordinaattori
[email protected]