21.01.2020 | Tiedotteet

SAMOK

Roosa Veijola AMK-opiskelijoiden eurooppapolitiikan asiantuntijaksi!

Olemme valinneet valtiotieteiden kandidaatti Roosa Veijolan eurooppapolitiikan asiantuntijaksi. Veijola on aloittanut tehtävässään eilen 20.1. Työssään hän vastaa korkeakoulutusta ja opiskelua koskevan EU-päätöksenteon seurannasta ja siihen vaikuttamisesta, sekä kansainvälisen järjestöyhteistyön koordinoinnista.

Odotan innolla pääseväni mukaan SAMOKin tiiviiseen työyhteisöön. Työssä odotan eniten sitä, että pääsen hyödyntämään aiempaa kokemustani sekä koulutustaustaani konkreettisesti osana SAMOKin vaikuttamistyötä, sekä oppimaan uusia taitoja asiantuntijan roolissa”, Veijola kertoo innoissaan. 

Veijola opiskelee pääaineenaan kansainvälistä politiikkaa, ja sivuaineina Eurooppa-oikeutta, ranskaa ja ympäristötiedettä. Aiemmin hän on kerryttänyt työkokemusta harjoittelijana Turun ja Varsinais-Suomen Eurooppa-toimistossa, sekä viestintäharjoittelijana Euroopan unionin edustustossa Euroopan neuvostossa. Myös järjestötoiminta on Veijolalle tuttua: hän on toiminut Turun Eurooppanuorten hallituksen ulkosuhdevastaavana ja Turun YK-yhdistyksen hallituksen viestintävastaavana.

“Tosi hienoa saada Roosa osaksi työyhteisöämme! Roosa täydentää hyvin vaikuttamistiimiämme omalla osaamisellaan ja innollaan. Roosassa vakuutti eniten hänen osaamisensa kansainvälisestä politiikasta sekä halu vaikuttaa EU-politiikkaan AMK-opiskelijan näkökulmasta”, puheenjohtaja Anna Laurila iloitsee. 

Lisätietoja

Anna Laurila
puheenjohtaja
[email protected]
050 389 1000

Roosa Veijola
eurooppapolitiikan asiantuntija
[email protected]