30.09.2019 | Tiedotteet

Jenna Kiiskinen AMK-opiskelijoiden koulutus- ja tapahtumakoordinaattoriksi!

Olemme valinneet kasvatustieteen kandidaatti Jenna Kiiskisen koulutus- ja tapahtumakoordinaattoriksi. Kiiskinen tulee vastaamaan työssään koulutusten ja tapahtumien järjestämisestä, ja hän aloittaa meillä 7.10. Hän toimii järjestöasiantuntija Julia Kurjen perhevapaan sijaisena.

“Odotan innolla opiskelijajärjestötoimintaan liittyvää kokemusta ja osaamista, jota SAMOKilla työskentely minulle tarjoaa. On mahtavaa päästä ideoimaan ja toteuttamaan tapahtumia, jotka palvelevat opiskelijakuntia mahdollisimman hyvin. On myös hienoa päästä osaksi uutta tiiviissä yhteistyössä toimivaa työyhteisöä!” Kiiskinen iloitsee.

Kiiskinen opiskelee tällä hetkellä kasvatustieteen maisteriksi Helsingin yliopistossa pääaineenaan yleinen ja aikuiskasvatustiede. Aiemmin hän on työskennellyt monipuolisesti asiakaspalvelutehtävissä ja tehnyt luokanopettajan sijaisuuksia Vantaan kaupungilla. Järjestökokemusta Kiiskinen on kerryttänyt Helsingin yliopiston yleisen ja aikuiskasvatustieteen ja luokanopettajaopiskelijoiden ainejärjestö Peduca ry:ssä. Luottamustoimissaan hän on vastannut muun muassa tapahtumien järjestämisestä, edunvalvonnasta ja yhdenvertaisuuden edistämisestä.

“Jennassa meidät vakuutti erityisesti hänen napakan käytännöllinen otteensa tapahtumien järjestämiseen, sekä innostus yhdistää työhön myös edunvalvonnan ja vaikuttamisen teemoja. Mahtavaa saada Jenna osaksi työyhteisöämme!” puheenjohtaja Iiris Hynönen kertoo innoissaan.

Lisätiedot:

Iiris Hynönen
puheenjohtaja
050 389 1000
[email protected]

Jenna Kiiskinen
koulutus- ja tapahtumakoordinaattori (7.10. alkaen)
[email protected]