08.08.2019 | Tiedotteet

Hannele Kirveskoski AMK-opiskelijoiden hyvinvointipolitiikan asiantuntijaksi

Olemme valinneet valtiotieteiden maisteri Hannele Kirveskosken hyvinvointipolitiikan asiantuntijaksi. Kirveskoski aloittaa tehtävässään 26.8. Työssään hän tulee vastaamaan AMK-opiskelijoiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ohjaukseen ja koulutuksen saavutettavuuteen liittyvistä kokonaisuuksista. Kirveskoski toimii hyvinvointipolitiikan asiantuntijan työvapaan sijaisena puolentoista vuoden ajan Eero Löytömäen siirtyessä nuorisoalan kattojärjestö Allianssille vaikuttamisen asiantuntijaksi.

On upeaa päästä edistämään AMK-opiskelijoiden hyvinvointia ja vaikuttamaan siihen, että jokainen opiskelija saa tarvitsemansa tuen ja tuntee olevansa osa opiskeluyhteisöä. SAMOK vaikuttaa lämminhenkiseltä ja eteenpäin katsovalta työpaikalta, joten odotan työn aloitusta innolla!” Kirveskoski kertoo innoissaan. 

Kirveskoski siirtyy asiantuntijaksemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY:n sosiaalipoliittisen asiantuntijan paikalta. Aiemmin hän on kerryttänyt osaamista ammattikorkeakoulutukseen ja AMK-opiskelijoihin liittyvistä teemoista jäsenopiskelijakuntamme Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diakon asiantuntijana. Kirveskoski on myös hankkinut laajaa kokemusta luottamustoimijana Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijajärjestöissä ja Suomen sosiaalifoorumissa. 

“Vakuutuimme Hannelen osaamisesta ja kokemuksesta opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvissä teemoissa, sekä innostuksesta lähteä työskentelemään koulutuksen saavutettavuuden parissa. Hannelesta tulee loistava lisäys edunvalvontatiimiimme!” puheenjohtaja Iiris Hynönen iloitsee. 

 

Lisätietoja:

Iiris Hynönen
Puheenjohtaja
[email protected]
050 389 1000

Hannele Kirveskoski
Hyvinvointipolitiikan asiantuntija 26.8. alkaen
[email protected]