14.02.2020 | Tiedotteet

Emilia Tuurala AMK-opiskelijoiden viestintäkoordinaattoriksi!

Olemme valinneet yhteiskuntatieteiden ylioppilas Emilia Tuuralan viestintäkoordinaattoriksi. Tuurala aloittaa perehtymään tehtäväänsä 17.2., ja ottaa ohjat viestinnän suunnittelusta ja koordinoinnista maaliskuun alusta alkaen. 

”Huippua liittyä SAMOKin joukkoihin! AMK-yhteisö näyttäytyy elinvoimaisena ja tuntuu hienolta päästä viestimään opiskelijoille tärkeistä aiheista. Toivon työnkuvassa voivani hyödyntää aiemmin kerryttämääni osaamista yhdistäen niin viestinnän, opiskelijoiden edunvalvonnan kuin koulutuspolitiikan tuntemisen”, Tuurala iloitsee.

Tuurala opiskelee pääaineenaan politiikan tutkimusta Tampereen yliopistossa, ja hän on opiskellut aiemmin mainonnan suunnittelua Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa viestintäsuunnittelijana ja vaalikoordinaattorina Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa, sekä Sanni Grahn-Laasosen eduskunta-avustajana. Tuurala on myös kokenut järjestötoimija: hän on ollut edaattori Tampereen yliopiston ylioppilaskunnassa, ja toiminut myös Seta ry:ssä ja Tampereen YK-yhdistyksessä. 

“Emilia vakuutti meidät kokemuksellaan niin vaikuttajaviestinnästä, kuin myös osaamisellaan viestinnän kokonaisuuksien hallinnasta. Emilia hallitsee visuaalisuuden ja ymmärtää myös viestinnän merkityksen osana vaikuttamista. Hän sopii varmasti SAMOKin porukkaan paremmin kuin hyvin!”, puheenjohtaja Anna Laurila kertoo. 

Lisätietoja:

Anna Laurila
puheenjohtaja
[email protected] 
050 389 1000

Emilia Tuurala
Viestintäkoordinaattori (yhteydenotot 1.3. alkaen)
[email protected]