Tarkennuksia SAMOKin vuoden 2021 tapahtumiin

SAMOKin tapahtumakalenteria 2021 on päivitetty tuoreimman koronatilanteen mukaan. Muutoksia on tullut sekä järjestettäviin tapahtumiin että niiden toteutustapoihin.

Ajankohtaiset muutokset tapahtumissamme:

  • Henkilöstöpäivät 19-20.5. järjestetään etänä.
  • 25-vuotissyntymäpäivää ja kesän alkua juhlistetaan kesäpiknikillä 15.6. Lastenlehdon puistossa Helsingissä. Tervetulleita tapahtumaan ovat opiskelijakunnat sekä SAMOKin sidsosryhmät ja alumnit!
  • Syysstartti 5.-7.8. pidetään lähtökohtaisesti lähitapahtumana. Tapahtuma on suunnattu opiskelijakuntien luottamustoimijoille. Tapahtumapaikka tarkentuu myöhemmin, ja viralliset kutsut toimitetaan opiskelijakunnille kevään aikana.
    Tapahtuma järjestetään tilanteen sallimissa rajoissa koronaturvallisuus huomioiden, ja se voidaan järjestää tarpeen mukaan myös etänä.
  • SAMOKin kolmipäiväistä vuosijuhlaviikkoa juhlistetaan 6.-8.10.2021. Vuosijuhlaviikon aikana järjestämme monipuolista etäohjelmaa koulutus- ja keskustelutilaisuuksista matalan kynnyksen illanviettoihin. Jos tilanne sen mahdollistaa, vuosijuhlaviikko huipentuu perjantaina pidettävään iltajuhlaan Helsingissä.

Päivitetyn tapahtumakalenterimme löydät täältä!

Lisätietoja tapahtumistamme antaa:

Jenna Kiiskinen
järjestöpalveluiden asiantuntija
[email protected]
050 3891010