18.06.2022 | SAMOK viestii, Tiedotteet

SAMOK jakoi vuosijuhlassaan huomionosoituksia ansioituneille henkilöille ja yhteisöille

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK juhlisti 25+1 vuotista taivaltaan eilen 17.6.2022 Pörssitalolla yhdessä jäsenten, alumnien ja sidosryhmien kanssa. Tässä kohtaa haluamme vielä kiittää kaikkia juhlaan osallistuneita sekä juhlamme yhteistyökumppaneita eli Akavan opiskelijoita, Tradenomiopiskelijoita, Insinööriliittoa ja Insinööriopiskelijaliittoa.

Vuosijuhlilla jaettiin ansiomerkkejä ja standaareja ansioituneille henkilöille ja yhteisöille.

Kultaisia ansiomerkkejä jaettiin yksi, sen sai Armi Murto.

Ansiomerkkiä perusteltiin seuraavasti: Armi Murto on toiminut ammattikorkeakouluopiskelijoiden hyväksi lukuisissa eri rooleissa. Hänrakentaa hyvää ilmapiiriä ympärilleen ja tukee muita, välittää vahvasti SAMOKista ja ammattikorkeakoulukentästä ja toimii tärkeänä esikuvana monille. Lisäksi hän auttanut SAMOKia kehittymään merkittävästi läpi vuosien.

Hopeisia ansiomerkkejä jaettiin kuusi.

Hopeisia ansiomerkkejä saivat seuraavat henkilöt oheisilla ansioilla:

Juha Asikainen on toiminut ammattikorkeakoulukentällä ansiokkaasti ja hyvin pitkäjänteisesti. Hän on toiminut luotettavana ja hyvänä yhteistyökumppanina läpi vuosien ja tehnyt erityisen merkityksellistä kehittämistyötä opiskelijakunta SAVOTTAn johdossa.

Katri Manninen toimi ansiokkaasti luottamustoimijana SAMOKissa ja on jatkanut ansiokasta toimintaansa SAMOKin hyväksi niin kouluttajana, mentorina kuin talous- ja järjestötoimikunnan alumniedustajanakin.

Jyri Niemi toimi ansiokkaasti luottamustoimijana SAMOKissa tehden erityisen suuren työn ohjesääntöjen uudistamisen parissa. Hän on luotettava toimija joka luo hyvää rentoa ilmapiiriä ympärilleen.

Emmi Paajanen toimi ansiokkaasti luottamustoimijana SAMOKissa tehden erityisen suuren työn korkeakoulutuksen saavutettavuuden eteen. Myöhemmin hän jatkoi työtään SAMOKin hyväksi myös työntekijänä kehittäen viestintää.

Sonja Raitamäki toimi ansiokkaasti luottamustoimijana SAMOKissa ja on sen jälkeen tehnyt pitkäjänteistä työtä koko opiskelijaliikkeen hyväksi niin opiskelijakunnassa työntekijänä, kuin AMK-taustaisena osaajana Suomen ylioppilaskuntien liitossa. Tämän henkilön uraauurtava nousu ylioppilaskuntien liiton pääsihteeriksi on hieno esimerkki kaikille ammattikorkeakoulukentällä.

Vellu Taskila on tehnyt vuosia töitä ammattikorkeakouluopiskelijoiden eteen, niin opiskelijakunnassa työskennellessään kuin Suomen opiskelijakuntien liitossa eri tehtävissä. Hän on kehittänyt toimintaa varmalla ja innostavalla otteella sekä kannustanut ja kehittänyt muita. Hän on myös huolehtinut, ettei kukaan jää ilman puujalkavitsejä.

SAMOKin standaareja jaettiin 8.

Standaareja saivat seuraavat henkilöt oheisilla ansioilla:

Aku Aarva toiminut pitkäjänteisesti ammattikorkeakoululiikkeen kehittäjänä ja puolestapuhujana sekä toiminut ansiokkaasti opiskelijakunnissa luottamustoimijana ja työntekijänä.

Gurmann Saini toiminut pitkäjänteisesti ammattikorkeakouluopiskelijoiden hyväksi luottamustoimijana opiskelijakunnassa, ammattikorkeakoulunsa hallituksen opiskelijajäsenenä sekä kouluttajana eri aiheista.

Tapio Varmola toiminut pitkäaikaisena opiskelijaystävällisenä rehtorina ja Arenen puheenjohtajana. Erityisesti arvostamme hänen työtään ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntaselvityksen eteen sekä hyvästä yhteistyöstä siihen liittyen.

Joel Vierikko toimi ansiokkaasti luottamustoimijana SAMOKissa, ja on sen jälkeen toiminut luotettavana ja lämpimänä teknisenä sihteerinä lukuisissa liittokokouksissa.

Akavan opiskelijat on pitkäaikainen SAMOKin yhteistyökumppani ja erityisesti ansioitunut työstään ammattikorkeakouluopiskelijoiden osaamisen ja paremman työelämän eteen.

Nyyti ry toiminut pitkäaikaisena SAMOKin yhteistyökumppanina ja erityisesti ansioitunut ammattikorkeakouluopiskelijoiden mielenterveyden edistäjänä.

STTK-opiskelijat on pitkäaikainen SAMOKin yhteistyökumppani ja erityisesti ansioitunut työstään ammattikorkeakouluopiskelijoiden osaamisen ja paremman työelämän eteen.

Suomen ylioppilaskuntien liiton kanssa SAMOK on tehnyt tiivistä yhteistyötä vuosien ajan. Olemme vaihtaneet ajatuksia, tietoa ja näkökulmia ja tehneet yhdessä rintamassa työtä kaikkien korkeakouluopiskelijoiden eteen.

Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiön kanssa yhteistyö on viime vuosina ollut hyvinkin tiivistä. He ovat tehneet arvokasta työtä ammattikorkeakouluopiskelijoiden terveyden parantamiseksi.