27.01.2017 | SAMOK viestii, Tiedotteet

SAMOK hakee koulutuspoliittista asiantuntijaa

Etsimme edunvalvontatiimiimme koulutuspoliittista asiantuntijaa.

Jos puheenpartesi vilisee kirjainlyhenteitä ja silmäsi alkavat loistaa pohtiessasi opiskelijavalintojen toimivuutta, kätesi viuhuvat innosta keskustellessasi koulutuksen tasa-arvosta ja haluat rakentaa siltoja eri koulutusmuotojen välille, saatat olla kopo!

Ja kopoahan me haetaan.

Meillä koulutuspoliittisen asiantuntijan tehtäviin kuuluvat korkeakoulutuksen rakenteisiin, koulutuksen rahoitukseen, ammattikorkeakoulutuksen järjestämiseen, lukuvuosimaksuihin, korkeakoulutuksen laadunvarmistukseen sekä koulutukseen hakeutumiseen ja muihin ajankohtaisiin koulutuspoliittisiin kysymyksiin liittyvien poliittisten prosessien seuraaminen.

Asiantuntijanamme valmistelet kannanottoja ja lausuntoja sekä edustat meitä valmistelevissa työryhmissä. Lisäksi vastaat omalta osaltasi opiskelijatoimijoiden kouluttamisesta tapahtumissamme ja tuet opiskelijakuntien edunvalvontatyötä. Meillä asiantuntijat pitävät myös silmällä toimenkuvaansa liittyvää EU-päätöksentekoa.

SAMOKin koulutuspoliittisena asiantuntijana saat näköalapaikan suomalaiseen päätöksentekoon ja pääset vaikuttamaan suomalaisen korkeakoulutuksen rakenteisiin sekä järjestämiseen. Siksi edellytämmekin tulevalta asiantuntijaltamme

  • korkeakoulumaailman ajankohtaisten ilmiöiden tuntemusta
  • kykyä ymmärtää yhteiskunnallisia prosesseja ja niiden vaikutusta opiskelijan arkeen
  • kehittävää työotetta
  • valmista tai lähes valmista korkeakoulututkintoa
  • viestintä- ja esiintymistaitoja.

Katsomme hyvällä

  • kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, esimerkiksi opiskelija- tai muusta järjestötoiminnasta
  • sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa
  • selkokielisyyttä, sillä hyvä asiantuntija avaa käyttämänsä lyhenteet.

Toimistomme koostuu 7 hengen henkilöstöstä sekä täysipäiväisesti työskentelevästä 7 hengen liittohallituksesta. Työpaikkamme sijaitsee Helsingin Kampissa. Meillä on 25 jäsenopiskelijakuntaa, kussakin ammattikorkeakoulussa yksi. Toimistomme on monikielinen.

Olemme eloisa ja tiivis työyhteisö, jossa luottamushenkilöt vaihtuvat vuosittain. Meistä kukin toimii itsenäisesti omalla sektorillaan, mutta jaamme ajatuksiamme ja ideoitamme mielellämme. Tiimityöskentely on meillä luonteva tapa toimia. Työmme on meille tärkeää, mutta aikaa riittää myös hassuttelulle. Työ sisältää ajoittain hektisiä hetkiä ja silloin tällöin myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Tarjoamme vakituista työsuhdetta, ja toivomme, että tehtävään valittu henkilö aloittaisi mahdollisimman pian. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on SAMOK TES:n mukainen 2378 euroa, ja sen lisäksi maksettavat koulutus- ja kokemuslisät. Lisäksi tarjoamme työsuhdematkalippuedun, puhelin- ja lounasedun sekä virikesetelit.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi otsikolla “kopo-asiantuntija” osoitteeseen [email protected] maanantaihin 13.2. kello 8.00 mennessä. Saatamme kutsua haastatteluihin jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Milla Halme ([email protected], 050 389 1018), joka lupaa vastata puhelimeen ainakin 1.2. klo 12-14 ja 7.2. klo 13-15.