08.03.2017 | SAMOK viestii, Tiedotteet

SAMOK hakee kansainvälisten asioiden koordinaattoria

Haemme Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOKin edunvalvontatiimiin kansainvälisten asioiden koordinaattoria osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Meillä kansainvälisten asioiden koordinaattorin tehtäviin kuuluvat korkeakoulutusta ja opiskelua koskevan EU-päätöksenteon seuranta ja SAMOKin kansainvälisen yhteistyön koordinointi. Lisäksi edustat SAMOKia kansainvälisissä tilaisuuksissa – työ edellyttää siis matkustamista. Ajoittain myös koulutat opiskelijatoimijoita toimenkuvaasi kuuluvissa asioissa tai valmistelet asiakirjoja hallituksen työn tueksi.

Edellytämme tulevalta asiantuntijaltamme

  • kykyä ymmärtää Euroopan unionin päätöksentekoprosesseja ja niiden vaikutusta kansalliseen päätöksentekoon
  • kiinnostusta korkeakoulutusta ja sen kehittämistä koskeviin kysymyksiin
  • sujuvaa englannin kielen taitoa
  • korkeakouluopintoja
  • viestintä- ja esiintymistaitoja
  • voimassaolevaa passia.

Katsomme hyvällä

  • kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, esimerkiksi opiskelija- tai muusta järjestötoiminnasta
  • ruotsin kielen taitoa
  • kansainvälistä järjestökokemusta.

Työnkuva on organisaatiossamme uusi. Meillä on visio sen sisällöstä, mutta ehkäpä sinä tulet meille kertomaan, mitä oikeasti haluaisit työssäsi tehdä?

Toimistomme koostuu 7 hengen henkilöstöstä sekä täysipäiväisesti työskentelevästä 7 hengen liittohallituksesta. Työpaikkamme sijaitsee Helsingin Kampissa. Meillä on 25 jäsenopiskelijakuntaa, yksi kussakin ammattikorkeakoulussa. Toimistomme on monikielinen.

Olemme eloisa ja tiivis työyhteisö, jossa luottamushenkilöt vaihtuvat vuosittain. Meistä kukin toimii itsenäisesti omalla sektorillaan, mutta jaamme ajatuksiamme ja ideoitamme mielellämme. Tiimityöskentely on meillä luonteva tapa toimia. Työmme on meille tärkeää, mutta aikaa riittää myös hassuttelulle. Työ sisältää ajoittain hektisiä hetkiä ja silloin tällöin myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Tarjoamme osa-aikaista (n. 20h / viikko) vakituista työsuhdetta ja toivomme, että tehtävään valittu henkilö aloittaisi mahdollisimman pian. Olemme työaikojen suhteen varsin joustavia, joten työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on SAMOK TES:n mukainen ja sen lisäksi maksettavat koulutus- ja kokemuslisät. Lisäksi tarjoamme työsuhdematkalippuedun, puhelin- ja lounasedun sekä virikesetelit.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi otsikolla “kv-koordinaattori” osoitteeseen [email protected] maanantaihin 20.3. kello 8.00 mennessä. Saatamme kutsua haastatteluihin jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Milla Halme ([email protected], 050 389 1018).