27.02.2023 | SAMOK viestii, Tiedotteet

Rekry: Oletko sinä etsimämme sosiaalipolitiikan asiantuntija?

Haemme sosiaalipolitiikan asiantuntijaa varmistamaan, että ammattikorkeakouluopiskelijoiden toimeentulo kehittyy suotuisasti!

Millainen sinä olet?

Ymmärrät toimeentulon merkityksen osana opiskelijan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sinulla on näkemyksiä opiskelijoiden toimeentulosta ja sen kehittämisestä. Opintotukeen, asumistukeen ja opiskelijoiden asumiseen liittyvät teemat ovat sinulle tuttua kauraa ja innostut niistä. Olet myös perehtynyt jatkuvaan oppimiseen ja työelämän kytkeytymiseen opintoihin. Sisältäsi löytyy ärhäkkä lobbari: olet valmis hyppäämään asiantuntijan saappaisiin ja vakuuttamaan päättäjät meidän ratkaisuistamme. Superihminen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä tarjoamme ympäristön jossa voit kasvaa ja kehittyä.

Sinulla on myös hyvät projektinhallinnan taidot ja kokemusta toimimisesta ulkoisella rahoituksella rahoitetuista projekteissa, sillä tehtävään kuuluu myös projektissa työskentelyä. Hallitset hyvin suuria kokonaisuuksia ja viestintätaitosi ovat hyvät. Pystyt nostamaan asioita keskusteluun organisaation sisällä, jäsenistön keskuudessa ja ulkoisesti.

Edellytämme

– Soveltuvia korkeakouluopintoja
– Kiinnostusta ja ymmärrystä yhteiskuntaa, vaikuttamista sekä politiikkaa kohtaan
– Koulutuspolitiikan ja sosiaalipolitiikan ymmärrystä
– Taitoa ja tahtoa viestiä omasta ja muiden työstä
– Erinomaista suomen ja sujuvaa ruotsin osaamista

Lisäksi opiskelijajärjestökokemus ja korkeakoulutuksen ymmärrys sekä arvostus ovat meille sydäntä lähellä.

Teemme päivittäistä työtämme jokaisen suomalaisen ammattikorkeakouluopiskelijan paremman huomisen eteen. Meillä on 23 jäsenopiskelijakuntaa, yksi kussakin ammattikorkeakoulussa. Rento ja tiivis työyhteisömme Helsingin Kampissa koostuu tällä hetkellä kuuden hengen henkilöstöstä ja kuudesta täysipäiväisestä hallituksen jäsenestä. Yhdessä tekeminen on tämän työn suola, mutta toimimme myös välissä itsenäisesti omilla tahoillamme. Työ sisältää ajoittain hektisiä hetkiä ja silloin tällöin myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Tarjoamme täysiaikaista (37,5h / vko), toistaiseksi voimassaolevaa työsuhdetta opiskelijapolitiikan näköalapaikalla. Toukokuun 2023 loppuun saakka SAMOKissa on menossa kokeilun 4-päiväisestä työviikosta. Eli näinä kuukausina työaika on 30h/vko.

Työsuhde alkaa mieluiten 3.4.2023 tai sen jälkeen huhtikuussa 2023. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on Ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien ja SAMOKin työehtosopimuksen mukainen (peruspalkka 2.486,96 €/kk) sekä sen lisäksi maksettavat koulutus- ja kokemuslisät. Lisäksi tarjoamme työsuhdematkalippuedun, puhelin- ja lounas- sekä virike-edun.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa otsikolla ”Sosiaalipolitiikan asiantuntija” osoitteeseen [email protected] ma 13.3.2023 klo 9 mennessä. Jos et saa kuittausta hakemuksellesi, olethan yhteydessä Velluun ([email protected]) sähköpostitse tai soittamalla numeroon 044 238 5384. Häneltä voit myös kysyä lisätietoja tehtävään tai hakuun liittyen.

Haastattelut järjestetään toimistollamme 16.3. (varalla 21.3.). Kutsut haastatteluun lähetetään 13.3. Päätös rekrytoinnista pyritään tekemään viimeistään to 22.3.2023.

Lisätiedot:
toiminnanjohtaja Vellu Taskila
[email protected]
044 238 5384