27.11.2019 | SAMOK viestii

Oletko sinä seuraava AMK-opiskelijoiden eurooppapolitiikan asiantuntija?

Haemme työyhteisöömme eurooppapolitiikan asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan ja osa-aikaiseen (50%) työsuhteeseen! Eurooppapolitiikan asiantuntijan tehtäviin kuuluvat korkeakoulutusta ja opiskelua koskevan EU-päätöksenteon seuranta ja siihen vaikuttaminen, sekä meidän kansainvälisen yhteistyön koordinointi. Lisäksi edustat meitä kansainvälisissä tilaisuuksissa. Ajoittain myös koulutat opiskelijatoimijoita toimenkuvaasi kuuluvissa asioissa tai valmistelet asiakirjoja hallituksen työn tueksi. Näihin kuuluu mm. pitkän aikavälin EU-vaikuttamissuunnitelman laatiminen yhdessä opiskelijakuntien kanssa.

Toivomme, että tehtävään valittu henkilö aloittaisi mahdollisimman pian vuoden 2020 alussa. Olemme työaikojen suhteen joustavia, joten työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle.

Edellytämme

  • asiantuntemusta Euroopan unionin päätöksentekoprosesseista ja niiden vaikutuksesta kansalliseen päätöksentekoon
  • kiinnostusta ammattikorkeakoulutusta ja sen kehittämistä koskevia kysymyksiä kohtaan
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • korkeakouluopintoja
  • taitoa ja tahtoa viestiä omasta työstään ja esiintyä 
  • valmiutta matkustaa

Katsomme eduksi kokemuksen yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, esimerkiksi opiskelijajärjestökokemus on sydäntämme lähellä. Kansainvälinen järjestökokemus ja sujuva ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito auttaa työtehtävissä suoriutumista.

Millaisia me olemme?

Teemme päivittäistä työtämme jokaisen suomalaisen ammattikorkeakouluopiskelijan paremman huomisen eteen. Meillä on 25 jäsenopiskelijakuntaa, yksi kussakin ammattikorkeakoulussa. Rento ja tiivis työyhteisömme Helsingin Kampissa koostuu kahdeksan hengen henkilöstöstä ja kuudesta täysipäiväisestä hallituksen jäsenestä. Yhdessä tekeminen ja ideoiden pallottelu olohuoneemme sohvalla on tämän työn suola, mutta toimimme myös välissä itsenäisesti omilla tahoillamme. Työ sisältää ajoittain hektisiä hetkiä ja silloin tällöin myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on Ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien ja SAMOKin TES:n mukainen (1215,38€) ja sen lisäksi maksettavat koulutus- ja kokemuslisät. Lisäksi tarjoamme työsuhdematkalippuedun, puhelin-, lounas- sekä virike-edun.

Kuinka haet?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa otsikolla ”Eurooppapolitiikan asiantuntija” osoitteeseen [email protected] ke 11.12. klo 15 mennessä. Jos et saa kuittausta hakemuksellesi parin päivän sisällä, olethan uudestaan yhteydessä Armiin sähköpostitse tai soittamalla numeroon 050 389 1018. Häneltä voi myös kysyä lisätietoja tehtävään tai hakuun liittyen. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Haastattelut järjestetään toimistollamme tiistaina 17.12. Kutsut haastatteluun lähetetään viikon 50 aikana, ja haastateltaville tulee ennakkotehtävä. 

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Armi Murto
[email protected]
050 389 1018