21.06.2017 | SAMOK viestii, Tiedotteet

Miikka Lönnqvist SAMOKin toiminnanjohtajaksi

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOKin uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Miikka Lönnqvist.

Miikka Lönnqvist aloittaa tehtävässään 1.8.2017

Lönnqvist on toiminut mm. Sosialidemokraattisten Nuorten pääsihteerinä, Nuorten Kotkien Keskusliiton vs. toiminnanjohtajana sekä Hollolan kunnanvaltuuston ja -hallituksen jäsenenä.

SAMOKissa toiminnanjohtajan pääasiallisiin tehtäviin kuuluu toimia esihenkilönä SAMOKin seitsemälle työntekijälle sekä vastata liiton taloudesta ja hallinnosta.

“Miikka vakuutti meidät erityisesti hallinnon osaamisellaan, mutta myös ymmärryksellään yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja valtakunnallisen järjestön toiminnasta”, puheenjohtaja Anni Koivisto kertoo. “Odotamme innolla Miikkan liittymistä joukkoomme!”

“On huikean hienoa päästä tekemään töitä ammattikorkeakouluopiskelijoiden puolesta yhdessä SAMOKin huippuosaavan ja asiantuntevan joukkueen kanssa”, hehkuttaa vastavalittu toiminnanjohtaja. “Suomalainen koulutuspolitiikka ja opiskelijat tarvitsevat juuri nyt vahvaa edunvalvontaa. Toiminnanjohtajana minulla on paitsi ilo, myös suuri vastuu huolehtia siitä, että SAMOKin hallinto ja organisaatio tukevat parhaalla mahdollisella tavalla tätä tärkeää työtä”, Lönnqvist jatkaa.

Lönnqvist aloittaa tehtävässään 1.8.2017. Toivotamme Miikkan lämpimästi tervetulleeksi!

Lisätietoja:
Max Laihonen, hallituksen varapuheenjohtaja, p. 050 389 1001, [email protected]
Miikka Lönnqvist, SAMOKin toiminnanjohtaja 1.8.2017 alkaen, [email protected]