09.11.2017 | SAMOK viestii, Uutiset

Kokosimme jäsenpalvelut samaan paikkaan – tämän halusit aina tietää palveluistamme!

Suomen opiskelijakuntien liiton palveluja on kirkastettu luodun jäsenpalvelu-dokumentin muodossa. Jäsenpalvelut-dokumentti on ollut vuoden 2017 toimintasuunnitelman kirjaus, jonka avulla on tarkoitus kehittää SAMOKin koulutustoimintaa opiskelijakuntien osaamistarpeiden pohjalta pitkäjänteisemmäksi.

Palvelut on suunnattu liiton jäsenopiskelijakunnille. Palveluiden tarkoitus on tukea opiskelijakuntatoimijoiden edellytyksiä toimia ammattikorkeakouluopiskelijoiden edustajina heitä koskevassa päätöksenteossa, edesauttaa opiskelijakuntien toimintaa opiskelijoiden välisenä yhdyssiteenä ja ammattikorkeakouluopiskelijaidentiteetin vahvistajana. Lisäksi palveluiden avulla vahvistetaan opiskelijakuntien hallinnon laadukasta ja lainmukaista järjestämistä.

“Palvelukuvauksen myötä keväällä päivitettyyn visuaaliseen ilmeeseen lisätty palveluiden oma väri, vedenvihreä pääsee nyt suureen loistoonsa. Värien avulla on pyritty selkeyttämään sitä puhutaanko SAMOKin edunvalvonnasta vai palveluista. Selkeyttä on haettu myös tässä palvelukuvauksessa, jonka tarkoituksena on avata liiton nykyisiä palveluita.
Dokumentin avulla voidaan lähteä kehittämään liiton palvelutoimintaa,” toteaa palveluista vastaava hallituksen jäsen Anni Suvisuo.

Palvelukuvauksen voit käydä lukemassa täältä sekä dokumentit-sivulta.

Lisätietoa:
Anni Suvisuo, hallituksen jäsen, [email protected], p. 050 389 1002
Julia Kurki, järjestösuunnittelija, [email protected], p. 050 389 1010