02.12.2019 | SAMOK viestii

Haemme viestintäkoordinaattoria AMK-opiskelijoille!

Sujuuko sinulta tekstien tuottaminen ja projektien hallitseminen luontevasti? Oletko yhteiskunnallisen ja visuaalisen viestinnän moniottelija? Nykyinen viestintäkoordinaattori Emmi Paajanen lähtee opiskelemaan, joten haemme viestintäkoordinaattoria osa-aikaiseen (80%) ja määräaikaiseen työsuhteeseen viestintäasiantuntija Henna Sihvosen perhevapaan sijaiseksi 17.2. – 31.12.2020!

Viestintäkoordinaattorina työtehtäviisi kuuluu meidän koko viestinnän paletin koordinointi. Tuotat ja editoit erilaisia tekstejä blogeista somepostauksiin, ja pyöräytät sujuvasti hyvännäköistä graafista materiaalia viestintäkanaviimme. Kokoat kuukausittain jäsenillemme lähettävän uutiskirjeen ja suunnittelet vaikuttajaviestintää. Koordinoit käännösten aikatauluttamisen, hallitset viestintäprojektien suunnittelun ja pidät langat napakasti käsissäsi. Olet kiinnostunut koulutukseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen liittyvistä teemoista, ja osaat asettaa monimutkaista tietoa ymmärrettävään muotoon.

Edellytämme

  • erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, sekä vähintään kohtuullisia taitoja ilmaista itseään myös ruotsiksi ja englanniksi 
  • näyttöjä viestintäosaamisesta 
  • Canvan, Mailchimpin, WordPressin ja yleisten sosiaalisen median kanavien (Facebook, Instagram, Twitter) hallintaa
  • projektinhallintataitoja 
  • oma-aloitteisuutta ja ideointikykyä 

Katsomme eduksi kokemuksen järjestötoiminnasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Kokemus uutiskirjeiden ja videoiden tekemisestä on avuksi tehtävässä menestymisessä. Avuksi on myös, jos tiedotteiden ja kannanottojen tekeminen on sinulle tuttua, ja kamera pysyy kädessä. Ammattikorkeakoulutuksen tuntemus ja arvostus on sydäntämme lähellä. 

Millaisia me olemme?

Teemme päivittäistä työtämme jokaisen suomalaisen ammattikorkeakouluopiskelijan paremman huomisen eteen. Meillä on 25 jäsenopiskelijakuntaa, yksi kussakin ammattikorkeakoulussa. Rento ja tiivis työyhteisömme Helsingin Kampissa koostuu kahdeksan hengen henkilöstöstä ja kuudesta täysipäiväisestä hallituksen jäsenestä. Yhdessä tekeminen ja ideoiden pallottelu olohuoneemme sohvalla on tämän työn suola, mutta toimimme myös välissä itsenäisesti omilla tahoillamme. Työ sisältää ajoittain hektisiä hetkiä ja silloin tällöin myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on Ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien ja SAMOKin TES:n mukainen (1944,60 €) ja sen lisäksi maksettavat koulutus- ja kokemuslisät. Lisäksi tarjoamme työsuhdematkalippuedun, puhelin-, lounas- sekä virike-edun. Olemme työaikojen suhteen joustavia, joten työ sopii mainiosti loppuvaiheen opiskelijalle, tai henkilölle joka tahtoo tehdä hieman lyhyempää työviikkoa elämäntilanteen vuoksi. Työsuhteen osana on mahdollista suorittaa myös korkeakouluharjoittelu. 

Kuinka haet? 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa otsikolla ”Viestintäkoordinaattori” osoitteeseen [email protected] pe 13.12. klo 15 mennessä. Jos et saa kuittausta hakemuksellesi parin päivän sisällä, olethan uudestaan yhteydessä Armiin sähköpostitse tai soittamalla numeroon 050 389 1018. Häneltä voi myös kysyä lisätietoja tehtävään tai hakuun liittyen. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Haastattelut järjestetään toimistollamme tammikuussa ensisijaisesti joko 13.1. tai 15.1. Kutsut haastatteluun lähetetään viimeistään 19.12. Haastateltaville tulee kaksi ennakkotehtävää. 

Lisätiedot

Toiminnanjohtaja Armi Murto
[email protected]
050 389 1018