08.05.2019 | SAMOK viestii, Tiedotteet

Armi Murto SAMOKin toiminnanjohtajaksi

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK on valinnut tradenomi Armi Murton liiton toiminnanjohtajaksi. Murto aloittaa tehtävässään kesäkuun kolmas päivä. Tähän saakka toiminnanjohtajan tehtäviä hoitaa Vellu Taskila.

“SAMOK on upea liitto ja olen ylpeä saadessani mahdollisuuden toimia liiton toiminnanjohtajana. Erityisesti olen innoissani siitä, että saan olla mukana tekemässä ammattikorkeakouluopiskelijaliikkeestä entistä vahvempaa ja vaikuttavampaa”, Murto kertoo innoissaan.

Murto siirtyy SAMOKin toiminnanjohtajaksi Suomen Yrittäjiltä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan pääsihteerinä ja asiantuntijatehtävissä Svenska Handelshögskolans Studentkårenilla. Murto on myös toiminut SAMOKin puheenjohtajana vuonna 2008.

“On mahtavaa saada työyhteisöömme Armin kaltainen määrätietoinen tekijä! Meidät vakuutti erityisesti Armin näkemykset henkilöstön johtamisesta ja vaikuttamisosaaminen sekä verkostojen hyödyntäminen järjestön edunvalvontatoiminnassa. Odotan innolla, että pääsemme työskentelemään yhdessä”,  SAMOKin puheenjohtaja Iiris Hynönen kertoo.


Lisätietoja:

Iiris Hynönen
Puheenjohtaja
050 389 1000
[email protected]

Armi Murto
Toiminnanjohtaja 3.6. alkaen
0456704129

[email protected]