24.02.2017 | SAMOK viestii, Tiedotteet

Anniina Sippola SAMOKin koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry on valinnut Anniina Sippolan liiton uudeksi koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi.

SAMOKiin Sippola siirtyy kansanedustaja Hannakaisa Heikkisen avustajan tehtävistä. Lisäksi hän on toiminut Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajana 2016 ja hänellä on myös SAMOK-taustaa toimiessaan hallituksen jäsenenä vuonna 2014. Sippola on opiskellut ohjaustoiminnan koulutusohjelmassa Hämeen ammattikorkeakoulussa.

Koulutuspoliittisena asiantuntijana Sippola vastaa mm. korkeakoulutuksen rakenteisiin, koulutuksen rahoitukseen, ammattikorkeakoulutuksen järjestämiseen sekä koulutukseen hakeutumiseen liittyvästä edunvalvonnasta. Tehtävässään Sippola aloittaa maaliskuun aikana.

”On mahtavaa päästä tekemään koulutuspolitiikkaa ja kehittämään parempaa ammattikorkeakoulutusta SAMOKin toimijoiden kanssa. Odotan myös innolla yhteistyötä opiskelijakuntatoimijoiden kanssa”, Anniina kertoo.

“Anniina vakuutti meidät osaamisellaan, kokemuksellaan ja valtakunnallisen päätöksenteon tuntemuksellaan. Uskomme hänen tuovan raikkaita näkemyksiä SAMOKin vaikuttamistyöhön”, kuvailee SAMOKin puheenjohtaja Anni Koivisto.

Lisätietoja:
Anniina Sippola, SAMOKin tuleva koulutuspoliittinen asiantuntija,
[email protected], p. 040 063 8829

Anni Koivisto, SAMOKin puheenjohtaja,
[email protected], p. 050 389 1000