Ninni KuparinenSosiaalipolitiikan asiantuntija

040 164 7992

ninni.kuparinen(a)samok.fi

Opiskelijoiden terveys ja hyvinvointi

Olen Ninni, SAMOKin sosiaalipolitiikan asiantuntija. Työpöytäni koostuu monipuolisesti opiskelijoiden terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä teemoista.

Opiskelijoiden terveyttä ja hyvinvointia edistävillä tavoitteillamme pyritään muun muassa kehittämään opiskeluterveydenhuoltoon, sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä korkeakoulujen tukipalveluihin linkittyviä asioita. Sektorilla tehdään tiivistä yhteistyötä niin opiskelijakuntien, korkeakoulujen, YTHS:n kuin ministeriöidenkin kanssa. Vaikuttamistyö on sidosryhmäyhteistyön lisäksi muuta laaja-alaista valtakunnallista tilanneanalyysiä ja järjestelmien sekä rakenteiden kehittämistä.

Työhöni kuuluu lisäksi tietenkin opiskelijakuntien tukeminen näihin teemoihin liittyen ja yhteinen työskentely sisarjärjestömme Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) kanssa.

Tavoitteeni on, että saavutamme Suomessa sellaiset yhteiskunnan rakenteet ja toimintatavat, jotka kannustavat kouluttautumaan ja mahdollistavat korkeakoulututkinnon suorittamisen sekä tukevat opiskelijoiden opiskelukykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kirjoita tähän hakusana ja paina enteriä