Ändringar i Startskottet

 In Okategoriserad, Pressmeddelande

Tyvärr har coronasituationen inte utvecklats i en gynnsam riktning vad gäller evenemang, så vi har bestämt oss för att ändra på uppläggen för Startskottet.

Startskottet kommer att hållas som ett lättare distansevenemang måndagen och tisdagen den 24-25 januari 2022.

Dessutom kommer några av de planerade programmen för Startskottet att flyttas till en kryssning tisdag till torsdag 12-14 april 2022, där vi kommer att kombinera Startskottets teman med Påverkarforumet. Därför kommer Påverkarforumet inte att hållas separat den 31 mars.

Kryssningsprogrammet i april är utformat med tonvikt på gemenskap och möten, och så att det kommer att finnas ett program för alla som arbetar med olika förtroendeuppdrag i studentkårerna, samt anställda och intressenter.

I denna förändrade situation vill vi erbjuda dig ett paket där du för samma pris får både ett Startskott på distans i januari och en kryssning i april. Om den nya tiden för kryssningen inte är lämplig eller om du bara vill delta i Startskottet på distans i januari, kan registreringen avbokas kostnadsfritt i slutet av januari genom att meddela vår planerare för förbundsverksamhet, Aleksi ([email protected]mok.fi).

Dessutom kommer vi att öppna en extra registrering för både Startskottet i januari och kryssningen i april.

Vi återkommer till programdetaljerna och annan information så snart som möjligt.

Start typing and press Enter to search