07.01.2022 | Tiedotteet, Uutiset

Muutoksia Lähtölaukaukseen

Koronatilanne ei ole valitettavasti kehittynyt tapahtumien järjestämisen suhteen suotuiseen suuntaan, joten olemme päättäneet muuttaa Lähtölaukauksen järjestelyjä hieman.

Lähtölaukaus tullaan järjestämään kevennettynä etätapahtumana maanantaina ja tiistaina 24.–25.1.2022.

Lisäksi osa Lähtölaukaukselle suunnitelluista ohjelmista siirtyy tiistaista torstaihin 12.–14.4.2022 järjestettävälle risteilylle, jossa yhdistämme Lähtölaukauksen teemoja ja tunnelmaa Vaikuttajafoorumiin. Näin ollen Vaikuttajafoorumia ei järjestetä erikseen 31. maaliskuuta.

Huhtikuisen risteilyn ohjelma suunnitellaan yhteisöllisyyttä ja kohtaamista korostaen ja niin, että sieltä löytyy ohjelmaa niin erilaisissa luottamustehtävissä opiskelijakunnissa toimiville, työntekijöille kuin sidosryhmille.

Haluammekin tässä muuttuneessa tilanteessa tarjota osallistujille pakettia, jossa samalla hinnalla saatte sekä Lähtölaukauksen etänä tammikuussa että risteilyn huhtikuussa. Mikäli risteilyn uusi ajankohta ei sovi tai haluaa osallistua vain Lähtölaukaukseen etänä tammikuussa, ilmoittautumisen voi perua kuluitta tammikuun loppuun mennessä veloituksetta ilmoittamalla siitä sähköpostitse järjestösuunnittelija Aleksille ([email protected]).

Lisäksi tulemme avaamaan lisäilmoittautumisen sekä tammikuussa etänä järjestettävälle Lähtölaukaukselle että risteilylle.

Palaamme osallistujille ohjelman yksityiskohtien ja muiden infojen osalta mahdollisimman pian.