26.03.2019 | SAMOK viestii, Tiedotteet

Emmi Paajanen SAMOKin viestintäkoordinaattoriksi
Emmi Paajanen

Kuva Max Laihonen

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK on valinnut Emmi Paajasen liiton viestintäkoordinaattoriksi. Paajanen aloittaa tehtävässään huhtikuussa eduskuntavaalien jälkeen. Viestintäkoordinaattorina hän toimii Henna Sihvosen vuoden mittaisen työvapaan sijaisena.

“Viestintäkoordinaattorin työ SAMOKissa on upea mahdollisuus yhdistää kokemus viestinnästä, vaikuttamisesta ja ammattikorkeakouluopiskelijoiden edunvalvonnasta. Onnistunut viestinnän suunnittelu on vaikuttamista parhaimmillaan, joten odotan innolla AMK-opiskelijoiden eteen tehtävää työtä”, Paajanen kertoo.

Paajanen viimeistelee liiketalouden opintojaan Metropolia Ammattikorkeakoulussa ja hän siirtyy SAMOKin viestintäkoordinaattoriksi pääministeri Juha Sipilän eduskunta-avustajan tehtävästä.

Paajanen on myös toiminut viestinnän suunnittelijana viestintätoimisto Tekirissä ja ollut SAMOKin hallituksen jäsen kaudella 2017. Tuolloin hänen vastuualueinaan olivat koulutuspolitiikka ja kansainvälisyys.

“Toivotamme Emmin lämpimästi tervetulleeksi SAMOKiin! Emmi on oiva lisä SAMOKin työyhteisöön, ja hänen osaamisensa ja kokemuksensa tuo meille arvokasta asiantuntemusta etenkin vaikuttajaviestintään”, SAMOKin puheenjohtaja Iiris Hynönen kertoo.


Lisätietoja
:

Iiris Hynönen, SAMOKin puheenjohtaja
[email protected], p. 050 389 1000