25.06.2019 | SAMOK viestii

Oletko sinä seuraava AMK-opiskelijoiden hyvinvointipolitiikan asiantuntija?

Haemme yhteisöhyvinvoinnin, saavutettavuuden ja vaikuttamisen moniottelijaa nykyisen asiantuntijamme työvapaan sijaiseksi varmistamaan, että ammattikorkeakouluopiskelijat voivat jatkossa entistäkin paremmin!

Millainen sinä olet?

Ymmärrät hyvinvoinnin merkityksen opiskelukyvyn edistäjänä. Sinulla on näkemyksiä yhteisöhyvinvoinnin edellytyksistä ja edistämisestä. Terveydenhuoltoon, mielenterveyteen ja ohjaukseen liittyvät teemat ovat sinulle tuttua kauraa ja innostut niistä. Ymmärrät saavutettavan koulutuksen moninaiset aspektit: saavutettavuus ei ole sinulle pelkkiä juhlapuheita maksuttoman koulutuksen merkityksestä. Sisälläsi uinuu ärhäkkä lobbari: olet valmis hyppäämään asiantuntijan saappaisiin ja vakuuttamaan päättäjät meidän ratkaisujemme tehokkuudesta. Superihminen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä tarjoamme ympäristön jossa voit kasvaa ja kehittyä!

Edellytämme

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja
  • Kiinnostusta ja ymmärrystä yhteiskuntaa, vaikuttamista sekä politiikkaa kohtaan
  • Hyvinvointipolitiikan, yhdenvertaisuus- ja saavutettavuusasioiden osaamista
  • Taitoa ja tahtoa viestiä omasta työstään jäsenillemme

Kielitaito on meille kullanarvoista, erityisesti arvostamme suomen, englannin ja ruotsin osaamista. Lisäksi opiskelijajärjestökokemus ja ammattikorkeakoulutuksen ymmärrys sekä arvostus ovat meille sydäntä lähellä.

Millaisia me olemme?

Teemme päivittäistä työtämme 140 000 ammattikorkeakouluopiskelijan paremman huomisen eteen. Meillä on 25 jäsenopiskelijakuntaa, yksi kussakin ammattikorkeakoulussa. Rento ja tiivis työyhteisömme Helsingin Kampissa koostuu kahdeksan hengen henkilöstöstä ja kuudesta täysipäiväisestä hallituksen jäsenestä. Yhdessä tekeminen ja ideoiden pallottelu olohuoneemme sohvalla on tämän työn suola, mutta toimimme myös välissä itsenäisesti omilla tahoillamme. Työ sisältää ajoittain hektisiä hetkiä ja silloin tällöin myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Tarjoamme täysiaikaista (37,5h / vko), noin puolentoista vuoden mittaista määräaikaista työsuhdetta opiskelijapolitiikan näköalapaikalla. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on Ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien ja SAMOKin TES:n mukainen (peruspalkka 2430,76e/kk) sekä sen lisäksi maksettavat koulutus- ja kokemuslisät. Lisäksi tarjoamme työsuhdematkalippuedun, puhelin- ja lounas- sekä virike-edun. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 26.8. 

Kuinka haet?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa otsikolla ”Hyvinvointipolitiikan asiantuntija” osoitteeseen [email protected] 15.7. klo 16 mennessä. Jos et saa kuittausta hakemuksellesi parin päivän sisällä, olethan uudestaan yhteydessä Armiin sähköpostitse tai soittamalla numeroon 050 389 1018. Häneltä voi myös kysyä lisätietoja tehtävään tai hakuun liittyen. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Haastattelut järjestetään toimistollamme 23.7. Kutsut haastatteluun lähetetään viikon 29 aikana, ja haastateltaville tulee ennakkotehtävä.

 

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Armi Murto
[email protected]
050 389 1018