INBJUDAN till Påverkarforum för yrkehögskolestuderande 30.-31.3.2023 och avslutningsevenemanget för projektet Likabehandling vid högskolan 30.3.2023

 In Evenemang

Välkommen till SAMOKs Påverkatforum där du kan lära dig av experter, nätverka och höra om olika erfarenheter av socialt inflytande. Evenemanget är öppet för alla studenter som är intresserade av påverkansarbete. Evenemanget inleds också på torsdag med det sista seminariet i projektet Likabehandling vid högskolan. Evenemanget är öppet för alla studenter och SAMOK-aktörer som är intresserade av lobbying.

Torsdagen den 30 mars kommer vi att vara i Miltton Networks i Kallio (Haapaniemenkatu 5, 00530 Helsingfors). Fredagen den 31.3. äger evenemanget rum på Metropolia University of Applied Sciences campus i Myllypuro (Myllypurontie 1, Helsingfors).

Deltagaravgiften för representanter för studentkårer och medlemmar i SAMOKs studentkårer är 50 euro/person och 75 euro/person för intressenter och andra.  I priset ingår programmet, frukost, kaffe och middag. Luncherna är självförsörjande under båda dagarna. Deltagandet i slutseminariet för projektet ”Likabehandling vid högskolan” är gratis.

Inbjudan och ett mer detaljerat program bifogas:

PROGRAM

Anmälan stängs på mondag 20.3.2023.

Start typing and press Enter to search