20.02.2023 | Tapahtumat

KUTSU AMK-opiskelijoiden vaikuttajafoorumiin 30.–31.3.2023 ja Yhdenvertaisuutta korkeakouluihin -hankkeen päätöstilaisuuteen 30.3.2023

Tervetuloa SAMOKin AMK-opiskelijoiden Vaikuttajafoorumiin kouluttautumaan vaikuttamistyön asiantuntijoiden opastuksella, verkostoitumaan ja kuulemaan erilaisia kokemuksia yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Tapahtuma on avoin kaikille vaikuttamisesta kiinnostuneille AMK-opiskelijoille. Tapahtuman aluksi torstain pääsemme kuulemaan myös Yhdenvertaisuutta korkeakouluihin -hankkeen päätösseminaaria. Tapahtuma on suunnattu kaikille vaikuttamisesta kiinnostuneille AMK-opiskelijoille ja SAMOKin sidosryhmille.

Torstaina 30.3. olemme Miltton Networksin tiloissa Kalliossa (Haapaniemenkatu 5, 00530 Helsinki). Perjantaina 31.3. tapahtuman Metropolia Ammattikorkeakoulun kampuksella Myllypurossa (Myllypurontie 1, Helsinki).

Osallistumismaksu opiskelijakunnan edustajille ja SAMOKin jäsenopiskelijakuntien jäsenille on 50 euroa/henkilö ja sidosryhmille ja muille 75 euroa/henkilö. Hinta sisältää ohjelman, aamupalat, kahvitukset ja illallisen. Lounaat ovat molempina päivinä omakustanteiset. Pelkkään Yhdenvertaisuutta korkeakouluihin -hankkeen päätösseminaariin osallistuminen on maksutonta.

Kutsun ja tarkemman ohjelman löydät liitteenä:

Ohjelma

Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 20.3.2023.