Lauri Kujala

LUE MYÖS LAURIN BLOGITEKSTI, JOKA LÖYTYY TÄÄLTÄ.

Lauri Kujala on ehdokas SAMOKin puheenjohtajaksi vuodelle 2024.

Lauri on Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKOsta, jossa on tämän vuoden toiminut hallituksen puheenjohtajana.

Myös puheenjohtajiston kesken vastuualueita jaetaan vuodesta riippuen eri tavoin. Mitkä asiat sinua kiinnostaisivat erityisesti puheenjohtajiston vastuualueelta?

”Minua kiinnostaa erityisesti hallituksen sisäinen johtaminen ja edunvalvontatyö, sillä minulla on siitä kokemusta ja vahvaa osaamista.”

Millaisia verkostoja sinulla on ja millainen verkostoituja olet?

”Sairaanhoitajaopiskelijana verkostoni painottuvat sote-puolelle (mm. Tehy, Sairaanhoitajat, yhdistykset), mutta minulla on myös ylioppilaskunnan, opiskelijakuntatoiminnan ja eri opiskelijayhdistysten kautta verkostoja. Tulen helposti toimeen kaikkien kanssa ja kiinnostun ihmisistä.”

Millaista poliittista vaikuttamiskokemusta sinulla on?

”Eduskuntavaalien aikana pyrittiin vaikuttamaan Keski-Suomalaisiin kansanedustajaehdokkaisiin soittokierroksen lisäksi tapaamalla ehdokkaita vaalikadulla sekä puolueiden kiertueilla. Näiden lisäksi olen kontaktoinut Keski-Suomalaisia kansanedustajia keskustelemaan amk-opiskelijoista ja -koulutuksesta.”

Millaista johtamiskokemusta sinulla on ja millainen johtaja pyrit olemaan?

”Pyrin olemaan keskusteleva ja helposti lähestyttävä johtaja, joka on tarvittaessa tiukka. Aiempaa kokemusta on hallituksen puheenjohtajan, opiskelijayhdistyksen varapuheenjohtajan ja ryhmän ohjaajan (mm tutor) rooleista.”

Miksi sinun pitäisi tulla valituksi SAMOKin hallitukseen?

”Minulla on vahvaa osaamista edunvalvonnasta ja intoa. Olen valmis tekemään töitä ja käymään dialogia, jotta amk-opiskelijat ja amk-koulutus nähtäisiin arvokkaana korkeakoulutuksena.”

Mitä muuta haluaisit kertoa?

”Odotan innolla, että pääsen tutustumaan eri opiskelijakuntiin pitkin syksyä. Odotan mielenkiintoisia keskusteluja, joita syys- ja lokakuu varmasti pitää sisällään. Minuun saa olla yhteydessä pienellä kynnyksellä!”

Yhteystiedot:

Instagram: laurisamokiin
linkedin: Lauri Kujala
Sähköposti: [email protected]