Janita Dahlström

LUE MYÖS JANITAN BLOGITEKSTI, JOKA LÖYTYY TÄÄLTÄ.

Janita Dahlström on ehdokas SAMOKin hallituksen jäseneksi vuodelle 2024.

Janita on Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKOsta, jossa on tämän vuoden toiminut hallituksen puheenjohtajana.

SAMOKin hallituksessa vastuualueet ja niiden yhdistelmät vaihtelevat vuosittain. Mitkä vastuualueet kiinnostavat sinua ensisijaisesti? Entä toissijaisesti?

”Ensisijaisesti minua kiinnostaa koulutuspolitiikka, koska haluaisin päästä helpottamaan opiskelijoiden opiskelua ja huomaan paljon kehittämiskohtia koulutuksessa. Olen kuitenkin avoin muille vastuualueille.”

Millaisia verkostoja sinulla on ja millainen verkostoituja olet?

”Minulla on linkkejä puoluepoliittisesti jonkin verran, mutta pääpaino on poliittisissa nuorisojärjestöissä. En kuitenkaan koe olevani paras verkostoitumisessa, mutta olen huomannut, että luonteeni ja tapani keskustella ovat mahdollistaneet käydä keskusteluja uusien ihmisten kanssa.”

Millaista poliittista vaikuttamiskokemusta sinulla on?

”Olen tehnyt jokin verran lobbaamista, joten politiikkajargon ja vaikuttaminen on minulla hallussa. Haluaisin toki kehittyä tällä osa-alueella ja päästä tekemään poliittista vaikuttamista valtakunnallisella tasolla.”

Millaista johtamiskokemusta sinulla on ja millainen johtaja pyrit olemaan?

”Olen toiminut tämän vuoden HUMAKOn hallituksen puheenjohtajanaja ennen sitä olen ollut tiiminvetäjänä järjestössä. Olen aina pyrkinyt johtamaan ymmärtäväisesti ja joustaen, mutta kasvan toki johtajana vieläkin.”

Miksi sinun pitäisi tulla valituksi SAMOKin hallitukseen?

”SAMOKin hallitus saisi minusta idearikkaan ja motivoituneen hallituslaisen, joka haluaa kehittää järjestön yhteisöllisyyttä ja opiskelijakuntien osallisuutta.”

Mitä muuta haluaisit kertoa?

Yhteystiedot:

Instagram: janita.micaela
Sähköposti: [email protected]