01.04.2017 | Kannanotot

SAMOK edunvalvontamuodin aallonharjalla: Yhtenevä toimisto-look kaikille!

 

N45A9755

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry haluaa lisätä yhteisöllisyyttä työpaikoilla sekä poistaa työasujen valitsemisesta syntyvää stressiä. Ratkaisuna SAMOK ehdottaa, että kaikilla työpaikoilla otetaan käyttöön yhtenäiset toimistoasut.

“Meillä tämä on ollut käytössä jo hetken ja koko toimistossa ollaan oltu erittäin tyytyväisiä uudistukseen. Esimerkiksi sunnuntai-iltoihin liittyvä stressi siitä, miten pukeutua, on kuulemani mukaan lieventynyt huomattavasti”, kertoo SAMOKin puheenjohtaja Anni Koivisto.

Kun työnantaja tarjoaa työntekijöille asukokonaisuuden, varmistetaan, ettei työntekijöille koidu ylimääräisiä kustannuksia työvaatteiden hankinnasta. Yhtenäiset toimistoasut lisäävät myös yhdenvertaisuutta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta työpaikoilla. Sopivan asukokonaisuuden valinnassa on kuitenkin tärkeää kiinnittää huomiota siihen, että asu sopii jokaiselle käyttäjälle.

“Toimistolla yhteiseen asuun päädyttiin avoimella lippuäänestyksellä. Lopputuloksena vaaleat ja pienillä kuvioilla varustetut tekstiilit sopivat henkilölle kuin henkilölle vuodenajasta riippumatta. Haluammehan olla edunvalvontamuodin aallonharjalla”, toteaa hallituksen trendiasiantuntija Anni Suvisuo.

Lisätietoja:
Anni Koivisto, SAMOKin puheenjohtaja,
p. 050 389 1000, [email protected]

Anni Suvisuo, hallituksen trendiasiantuntija,
p. 050 389 1002, [email protected]