09.12.2021 | Uutiset

SAMOKin tapahtumiin koronapassin – käytössä jo Lähtölaukauksella

SAMOK edellyttää osallistujilta jatkossa koronapassia tapahtumissamme, joss voimassaolevien rajoitusten takia tapahtuman järjestäminen ei onnistu rajoitusten vuoksi normaalilla tavalla.

Koronapassia edellytetään, jos kulloinkin voimassaoleva lainsäädäntö mahdollistaa koronapassin käytön vaihtoehtona esimerkiksi osallistujamäärän rajoittamiselle. Mikäli tilaisuuteen osallistujilta edellytetään koronapassia, siitä viestitään ilmoittautuneille.

Lähtölaukaus 2022 -risteily

Edellytämme kaikilta Lähtölaukaus 2022 -risteilyn osallistujilta koronapassia, mikäli tapahtumanaikaiset koronarajoitukset muuten estäisivät tai hankaloittaisivat tapahtuman järjestämistä ja mikäli voimassa oleva lainsäädäntö mahdollistaa koronapassin käytön vaihtoehtona tapahtumaan kohdistuviin rajoituksiin.

Huomioithan, että emme palauta osallistujamaksua tilanteessa, jossa osallistuja ei voi esittää koronapassia.
Ilmoittautumisajan päätyttyä torstaina 16.12.2021 ilmoittautumiset ovat sitovia eikä hyttivarausta tai matkustajamäärää voi muuttaa. Sairastapauksissa palautamme osallistumismaksun lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa SAMOKin järjestösuunnittelija Aleksi Airaksiselle ([email protected]) viimeistään 31.1.2022. Muussa tapauksessa osallistumismaksua ei palauteta.

Lisää Lähtölaukauksesta voit lukea täältä.