07.12.2021 | Uutiset

SAMOKin Lähtölaukaus siintää horisontissa – Tervetuloa mukaan!

Lähtölaukaus-risteily on Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOKin kickoff -tapahtuma, jolla käynnistämme toimintavuoden 2022 yhdessä jäsenopiskelijakuntiemme toimijoiden kanssa. Risteilyllä pääset perehtymään opiskelijakuntatoiminnan eri osa-alueisiin ja tapaamaan muiden opiskelijakuntien tyyppejä, SAMOKin väkeä ja sidosryhmien edustajia sekä kumppaneitamme.

Lähtölaukaus järjestetään Viking Linen M/S Gabriellalla maanantaista keskiviikkoon 24.–26.1.2022. Laivan reitti on Helsinki – Tukholma – Helsinki.

Tapahtuma on suunniteltu erityisesti uusille opiskelijakuntatoimijoiden perehdyttämiseen. Jos siis olet vasta aloittanut opiskelijakunnassasi tai esimerkiksi vaihtanut pestiä hallituksen sisällä, tämä tapahtuma on juuri sinulle! Risteilyllä saat katsauksen ammattikorkeakouluopiskelijoiden valtakunnalliseen edunvalvontaan, saat perehdytystä luottamustehtävääsi varten ja pääset verkostoitumaan.

Tapahtumaan tulee ilmoittautua 16.12.2021 mennessä. Kutsut ja ilmoittautumislomakkeet on toimitettu opiskelijakunnille sähköpostitse sekä Slackissa. Tapahtumaohjelman löydät täältä suomeksi, täältä ruotsiksi ja täältä englanniksi. Rinnakkaisohjelmien tarkat kuvaukset julkaistaan hieman myöhemmin, ja niihin ilmoittautuminen tapahtuu tammikuussa 2022.

 

Lisätiedot

Aleksi Airaksinen
Järjestösuunnittelija
[email protected]
044 051 9521