08.02.2024 | SAMOK viestii, Uutiset

Rekry: Oletko sinä etsimämme sosiaalipolitiikan asiantuntija?

Haemme sosiaalipolitiikan asiantuntijaa varmistamaan, että ammattikorkeakouluopiskelijoiden hyvinvointi- ja terveyspalvelut olisivat mahdollisimmat hyvät!

Millainen sinä olet?

Ymmärrät hyvinvoinnin merkityksen opiskelukyvyn edistäjänä. Sinulla on näkemyksiä yhteisöhyvinvoinnin edellytyksistä ja edistämisestä. Terveydenhuoltoon, mielenterveyteen ja ohjaukseen liittyvät teemat ovat sinulle tuttua kauraa ja innostut niistä. Ymmärrät saavutettavan koulutuksen moninaiset aspektit: saavutettavuus ei ole sinulle pelkkiä juhlapuheita maksuttoman koulutuksen merkityksestä. Sisälläsi uinuu ärhäkkä lobbari: olet valmis vakuuttamaan päättäjät meidän ratkaisuistamme. Superihminen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä tarjoamme ympäristön jossa voit kasvaa ja kehittyä.

Sinulla on myös hyvät projektinhallinnan taidot ja kokemusta toimimisesta ulkoisella rahoituksella rahoitetuista projekteissa, sillä tehtävään kuuluu myös projektissa työskentelyä. Hallitset hyvin suuria kokonaisuuksia ja viestintätaitosi ovat hyvät. Pystyt nostamaan asioita keskusteluun organisaation sisällä, jäsenistön keskuudessa ja ulkoisesti.

Edellytämme

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja
  • Kiinnostusta ja ymmärrystä yhteiskuntaa, vaikuttamista sekä politiikkaa kohtaan
  • Koulutuspolitiikan ja sosiaalipolitiikan ymmärrystä
  • Taitoa ja tahtoa viestiä omasta ja muiden työstä
  • Erinomaista suomen osaamista

Lisäksi opiskelijajärjestökokemus ja korkeakoulutuksen ymmärrys sekä arvostus ovat meille sydäntä lähellä. Myös sujuva ruotsin ja englannin osaaminen katsotaan eduksi.

Teemme päivittäistä työtämme jokaisen suomalaisen ammattikorkeakouluopiskelijan paremman huomisen eteen. Meillä on 22 jäsenopiskelijakuntaa, yksi kussakin ammattikorkeakoulussa. Rento ja tiivis työyhteisömme Helsingin Kampissa koostuu tällä hetkellä kahdeksan hengen henkilöstöstä ja viidestä täysipäiväisestä hallituksen jäsenestä. Yhdessä tekeminen on tämän työn suola, mutta toimimme myös välissä itsenäisesti omilla tahoillamme. Työ sisältää ajoittain hektisiä hetkiä ja silloin tällöin myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Tarjoamme täysiaikaista (30h / vko), toistaiseksi voimassaolevaa työsuhdetta opiskelijapolitiikan näköalapaikalla. Keväällä 2023 kokeilimme SAMOKissa 4-päiväistä työviikkoa, jonka sittemmin otimme käyttöön vakituisesti.

Työsuhde alkaa mieluiten 4.3.2024 tai sen jälkeen maaliskuussa 2024. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on Ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien ja SAMOKin työehtosopimuksen mukainen (peruspalkka 2 561,57 €/kk) sekä sen lisäksi maksettavat koulutus- ja kokemuslisät. Lisäksi tarjoamme työsuhdematkalippuedun, puhelin-, hieronta- ja lounas- sekä virike-edun. Paikallisessa sopimuksessamme on myös muita työsuhde-etuja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa otsikolla ”Sosiaalipolitiikan asiantuntija” osoitteeseen [email protected] to 22.2.2024 mennessä. Jos et saa kuittausta hakemuksellesi, olethan yhteydessä Velluun ([email protected]) sähköpostitse tai soittamalla numeroon 044 238 5384. Häneltä voit myös kysyä lisätietoja tehtävään tai hakuun liittyen.

Haastattelut järjestetään toimistollamme 26.–28.2. Kutsut haastatteluun lähetetään 23.2. Päätös rekrytoinnista pyritään tekemään viimeistään to 29.2.2024.

Lisätiedot:

toiminnanjohtaja Vellu Taskila
[email protected]
044 238 5384