08.05.2019 | SAMOK viestii, Tiedotteet

AMK-opiskelijat valitsivat vuoden opettajaksi Daniela Sundellin

Vuoden ammattikorkeakouluopettajaksi on valittu lehtori Daniela Sundell Novia-ammattikorkeakoulusta. Sundellia ehdottaneet opiskelijat kuvaavat häntä avuliaaksi ja innostavaksi opettajaksi, jolla on laaja osaaminen ja kokemus opettamaltaan alalta.

”Palkinto motivoi ja inspiroi minua opettajana uskomaan siihen mitä teen, ja työskentelemään sekä kehittymään. On äärimmäisen innostavaa ja opettavaista saada työskennellä eritaustaisten opiskelijoiden ja opettajien kanssa, vuoropuheessa työelämäedustajien kanssa. Nöyrä ja lämmin kiitos opiskelijoilleni, Opiskelijakunta Noviumille, ja raadille”, toteaa vuoden opettaja 2019 Daniela Sundell.

SAMOK jakaa vuosittaisen Vuoden opettaja -palkinnon nostaakseen esille, miten hyvää opetusta ammattikorkeakouluissa tehdään jatkuvasti. Samalla se on tapa kiittää opettajia siitä miten he panostavat opetuksen kehittämiseen ja opiskelijoiden osaamiseen.

”Ammattikorkeakouluissa opetuksella on valtava arvo. Työelämäläheinen ja käytännöllinen koulutus on usein hyvin opettajakeskeistä ja me haluamme SAMOKissa tuoda esille sitä hienoa työtä jota opettajat tekevät”, kertoo SAMOKin puheenjohtaja Iiris Hynönen.

Vuoden opettaja -palkinto jaettiin Kuopiossa valtakunnallisilla ammattikorkeakoulupäivillä. SAMOK ja ammattikorkeakoulujen opiskelijakunnat keräsivät vuoden opettaja -palkintoa varten ehdotuksia ammattikorkeakouluopiskelijoilta. SAMOKin hallituksen jäsen Ella Joukkolan, OAJ:n korkeakouluasiamies Pasi Repon ja Arenen varapuheenjohtaja Riitta Konkolan muodostama raati valitsi vuoden opettajan ympäri maata tulleiden 20 ehdotuksen joukosta. SAMOK jakaa vuoden opettaja -palkinnon nyt toista kertaa.

Lisätietoja:

Daniela Sundell
Vuoden opettaja 2019
[email protected]
+35824323378
+358505645900

Iiris Hynönen
SAMOKin puheenjohtaja
[email protected]
+358503891000