01.03.2019 | SAMOK viestii, Uutiset

Opiskelijajärjestöt riemuitsevat YTHS:n AMK-laajennuksesta: “Torilla tavataan!”

Tänään opiskelijaliike juhlii: eduskunta on viimein kuullut opiskelijoiden toiveen ja hyväksynyt Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS:n palveluiden laajentamisen kaikille korkeakouluopiskelijoille. Uudistus lisää korkeakouluopiskelijoiden yhdenvertaisuutta, selkeyttää opiskeluterveydenhuollon lainsäädäntöä ja parantaa palveluiden laatua.

“Opiskeluterveydenhuollon vahvistaminen on yksi hienoimpia asioita tällä hallituskaudella! YTHS on tärkeä osa terveempää opiskelijaelämää, ja nyt sen erityisyys ja erinomaisuus on tunnistettu myös Arkadianmäellä”, iloitsee SYL:n puheenjohtaja Sanni Lehtinen.

Ammattikorkeakouluopiskelijat pääsevät YTHS:n palveluiden piiriin vuoden 2021 alusta lähtien. Laajeneva käyttäjäpohja luo entistä paremmat edellytykset tarjota opiskelijoiden eniten tarvitsemia palveluja.

 

“Upeaa! AMK-opiskelijat ovat toivoneet parempia palveluita jo pitkään, joten kyllähän tässä vähän herkistyy, kun saamme viimein tasavertaiset palvelut kaikille korkeakouluopiskelijoille. Sanon nyt sydämeni pohjasta: kiitos hallitus!” riemuitsee SAMOKin puheenjohtaja Iiris Hynönen.

“Torilla tavataan!” puheenjohtajat toteavat yhteen ääneen.

Lisätietoja:

Iiris Hynönen
puheenjohtaja, SAMOK
p. 050 389 1000
[email protected]

Sanni Lehtinen
puheenjohtaja, SYL
p. 044 906 5007
[email protected]

Eero Löytömäki
hyvinvointipolitiikan asiantuntija, SAMOK
p. 050 389 1015
[email protected]

Sonja Raitamäki (ti 5.3. eteenpäin)
sosiaalipolitiikan asiantuntija, SYL
p. 040 741 1251
[email protected]