OONA PAPPILA

2

LUE MYÖS OONAN BLOGITEKSTI, JOKA LÖYTYY TÄSTÄ LINKISTÄ

Oona Pappila on ehdokas SAMOKin hallitukseen vuodelle 2023.

Oona on Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAVOTTAsta, ja on siellä tänä vuonna toiminut tutor-tehtävissä,

SAMOKin hallituksessa vastuualueet ja niiden yhdistelmät vaihtelevat vuosittain. Mitkä vastuualueet kiinnostavat sinua ensisijaisesti? Entä toissijaisesti?

”Viestintä ja markkinointi, koska teen sitä osittain työkseni, ja osa muotoilun opintoja on graafinen suunnittelu. Tähän liittyen myös ehdokastuki kiinnostaa. ”

Millaisia verkostoja sinulla on ja millainen verkostoituja olet?

”Verkostoitujana olen hyvin aktiivinen ja sosiaalinen. Olen sulautunut hyvin sekä alueellisten johtajien, kollegoiden kuin yliopisto-opiskelijoiden piireihin. ”

Millaista poliittista vaikuttamiskokemusta sinulla on? 

Minulla ei ole poliittista kokemusta, mutta teen jatkuvaa lobbaamista työnpuolesta, kun ajan hankeasioita, eli siihen alle kuuluvia opiskelijoiden etua/uusia mahdollisuuksia eteenpäin yritysmaailmassa.”

Millaista johtamiskokemusta sinulla on ja millainen johtaja pyrit olemaan? 

”Olen toiminut tänä vuonna oman alan paikallisyhdistyksessä varapuheenjohtajana, jossa olen pyrkinyt olemaan reilu ja avoin.”

Miksi sinun pitäisi tulla valituksi SAMOKin hallitukseen?

”Motivaationi osallistua valtakunnalliseen vaikuttamiseen, ja opiskelijoiden hyvinvoinnin parantamiseen on ollut suuri jo ennen opku-toimintaan liittymistä. Minua ei pelota keskustella vaikeista asioista tai olla erimieltä, koska koen monipuolisen keskustelun kaiken lähteenä, ja terveenä tienä kehitykseen.

Haluan myös ensi vuonna olla mukana luomassa yhtenäistä kenttää opkujen välillä. Monen vuoden etäilyn jälkeen verkostojen herättäinen on entistä tärkeämpää, ja koen että kaikilla on jotain opittavaa toisistaan.”

Mitä muuta haluaisit kertoa?

”Toimin SAVOTTA:n lisäksi paikallisyhdistyksessäni Mutka ry:ssä varapuheenjohtajana”

Kirjoita tähän hakusana ja paina enteriä