MINNI TAKALA

nimeton-suunn.malli-5

Minni Takala on ehdokas SAMOKin hallitukseen vuodelle 2023.

Minni on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Kaakosta, jossa on tänä vuonna toiminut edustajiston jäsenenä.

SAMOKin hallituksessa vastuualueet ja niiden yhdistelmät vaihtelevat vuosittain. Mitkä vastuualueet kiinnostavat sinua ensisijaisesti? Entä toissijaisesti?

”Oman kokemukseni perusteella, haluaisin ottaa vastuuta etenkin kansainvälisten asioiden hoitamisesta ja edistämisestä. Haluan tehdä määrätietoisesti työtä sen eteen, että SAMOK kuuluu Suomen lisäksi läpi Euroopan ja kansainvälisen korkeakoulukentän! ”

Millaisia verkostoja sinulla on ja millainen verkostoituja olet?

”Verkostoni ulottuvat vahvasti niin poliittisiin puolueisiin, sekä eri järjestöihin niin opiskelija- kuin työmarkkinapuolelta. Positiivisen ja aurinkoisen luonteeni ansiosta olen erinomainen verkostoituja ja se on vienyt minua jo nyt pitkälle omalla urapolullani. Yhdenvertainen ja avoin keskustelu on lähellä sydäntäni, enkä pelkää haastaa omia näkemyksiäni.”

Millaista poliittista vaikuttamiskokemusta sinulla on? 

”Työskentelen puolueorganisaatiossa ja työpöydälläni on ollut suurimmilta osin tämän syksyn edustajistovaalit, sekä koulutuspolitiikka. Olen omalla työlläni edesauttanut organisaatiotani saavuttamaan historiallisen suuret ehdokaslistat ja työpanokseni tähän on merkittävä. Olen kuluneiden kuukausien aikana oppinut paljon uutta niin lobbaamisesta, kuin vaikuttamistyöstä sekä kehitän itseäni jatkuvasti entistä paremmaksi vaikuttajaksi.”

Millaista johtamiskokemusta sinulla on ja millainen johtaja pyrit olemaan?

”Työssäni olen päässyt suunnittelemaan ja hallitsemaan suuria kokonaisuuksia, sekä koordinoimaan työtehtäviä valtakunnallisesti eri paikallistoimijoille. Olen positiivinen ja kannustava johtaja, joka haluaa motivoida toimijoita sisältä päin. Haluan itse toimia esimerkillisenä johtajana sekä johtaa joukkoja ruohonjuuritasolla. Minulle tärkeää on avoin keskustelu ja sitä kautta työympäristön kehittäminen entistä toimivammaksi. ”

Miksi sinun pitäisi tulla valituksi SAMOKin hallitukseen?

”Minusta SAMOK saisi motivoituneen ja innokkaan hallituslaisen, kenen sydän sykkii vaikuttamistyölle ja opiskelijakuntien kehittämiselle. Olen määrätietoinen tekijäluonne, joka levittää ympärilleen aurinkoista energiaa. Haluan olla mukana luomassa vaikutusvaltaista ja kuuluvaa eduskuntavaalikampanjaa, jotta opiskelijamme kuuluvat läpi Suomen ja korkeakoulukentän! ”

Mitä muuta haluaisit kertoa?

”Olen 24-vuotias sairaanhoitajaopiskelija ja edustajiston jäsen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta. Olen lyhyessä ajassa noussut mukaan vaikuttajamaailmaan opiskelijapolitiikan kautta. Nykyisessä työssäni olen tehnyt laajasti koulutuspolitiikkaa, sekä edustajistovaaleja. Tämän ansiosta tavoitteeni ja motivaationi vaikuttamistyöhön on muovautunut Suomen opiskelijoita kuunnellen. SAMOKin hallituksen jäsenenä haluan ajaa meidän opiskelijoiden hyvinvointia sekä tuoda jokaiselle yhdenvertaiset mahdollisuudet rakentaa urapolustaan omanlaisensa.

Oman uramahdollisuuksia avanneen vaihtokokemukseni myötä, haluan tuoda kansainväliset vaihto- ja verkostoitumismahdollisuudet kaikkien saavutettaviksi sekä luoda tiiviimpiä kansainvälisiä suhteita korkeakoulujen välille. Haluan olla jokaisen meidän opiskelijakunnan puolestapuhuja ja vastavuoroisesti tuoda SAMOKia lähelle opiskelijakuntia. Verkostoni ulottuu niin poliittisiin puolueisiin kuin järjestöihinkin. Positiivisen ja aurinkoisen luonteeni ansiosta olen erinomainen verkostoituja ja se on vienyt minua jo nyt pitkälle. Yhdenvertaisuus ja avoin keskustelu on lähellä sydäntäni.”

Kirjoita tähän hakusana ja paina enteriä