IDA FLEMMICH

1

Lue myös Idan blogiteksti, joka löytyy tästä linkistä.

Ida Flemmich on ehdokas SAMOKin puheenjohtajaksi vuodelle 2023.

Ida on yrkeshögskolan Arcadan opiskelijakunta ASKista, jossa on tämän vuoden toiminut hallituksen puheenjohtajana.

Myös puheenjohtajiston kesken vastuualueita jaetaan vuodesta riippuen eri tavoin. Mitkä asiat sinua kiinnostaisivat erityisesti puheenjohtajiston vastuualueelta?

”Olen itse kiinnostunut ek-vaaleista, ja niiden jälkeisestä vaikuttajatyöstä sekä hallitusneuvotteluissa että myös niiden jälkeen. Mutta minua kiinnostaa myös SAMOKin toimiston sisäisen työkulttuurin kehittämistä ja SAMOKin kansainväliset järjestösuhteet.”

Millaisia verkostoja sinulla on ja millainen verkostoituja olet?

”Luulen itse että verkostoja ei voi koskaan olla liikaa, ja että ei voi tietää kenellä jatkossa on valtaa ja vaikuttamismahdollisuuksia. Eli kaikki verkostot ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Verkostoitua ilman agendaa on myös mahdollista, ja ihmiset yleensä muistavat sinut paremmin jos sinulla on omia näkemyksiä etkä vaan mene puhumaan niiden kanssa lobbauspaperi kädessä.”

Millaista poliittista vaikuttamiskokemusta sinulla on? 

”Tämä vuosi SAMOKin hallituksessa on antanut minulle todella monta kokemuksia ja mahdollisuuksia. Olen lobannut sekä omassa korkeakoulussa, Suomessa että EUssa. Yhteyksiä löytyy sekä suomenkielisellä että ruotsinkielisellä puolella, ympäri Suomen ja nyt myös Euroopan.”

Millaista johtamiskokemusta sinulla on ja millainen johtaja pyrit olemaan? 

”Johtajakokemuksia minulla on aika monta, sekä opiskelijakentältä että kulttuurialalta. Olen ollut opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja kaksi vuotta, varapuheenjohtaja vuoden ja tehnyt esim. tuottajan ja toiminnanjohtajan tehtäviä teatterikentällä. ”

Miksi sinun pitäisi tulla valituksi SAMOKin hallitukseen?

”Ensi vuonna liitto tarvitsee puheenjohtajan, jonka ei tarvitse perehtyä SAMOKiin uutena, vaan on valmiina vaikuttamistyöhön heti vuoden alusta.”

Mitä muuta haluaisit kertoa?

”Olen toiminut samanaikaisesti SAMOKin hallituksen jäsenenä 2022 ja vastannut kansainvälisyydestä ja palveluista.”

”Puheenjohtajana haluan löytää jokaisen hallituksen jäsenen vahvuudet ja hyödyntää niitä vaikuttamistyössä sekä mahdollistaa jokaiselle paikan oppia ja kasvaa lisää. Tämä vuosi on opettanut paljon liiton toiminnasta ja toimintakulttuurista, joten pystyn varmuudella tukemaan jokaisen hallituksen jäsenen omaa työskentelyä ja jaksamista.”

Kirjoita tähän hakusana ja paina enteriä