DIANA MURASKINA

nimeton-suunn.malli_

LUE MYÖS DIANAN BLOGITEKSTI, JOKA LÖYTYY TÄSTÄ LINKISTÄ

Diana Muraskina on ehdokas SAMOKin hallitukseen vuodelle 2023.

Diana on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Helgasta, jossa on tänä vuonna toiminut hallituksen puheenjohtajana.

SAMOKin hallituksessa vastuualueet ja niiden yhdistelmät vaihtelevat vuosittain. Mitkä vastuualueet kiinnostavat sinua ensisijaisesti? Entä toissijaisesti?

”Eniten minua kiinnostaa sosiaalipolitiikka, sillä opiskelijoiden mielenterveys, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus asiat ovat lähellä sydäntäni ja vahvin osaamisalueeni. Koulutuspolitiikka olisi toinen mielenkiintoinen osa-alue.”

Millaisia verkostoja sinulla on ja millainen verkostoituja olet?

”Verkostojani ovat WSC, Haaga-Helia ja korkeakoulun sidosryhmät. Puoluetoimijoita tunnen koko puoluekentän laajuudelta. Verkostoidun määrätietoisesti ja laajalla skaalalla eri toimijoita kuunnellen.”

Millaista poliittista vaikuttamiskokemusta sinulla on? 

”Olen osallistunut lobbauskoulutukseen ja laatinut Helgan osalta lobbausmateriaaleja mm. HH hallitukselle. Kytköksiä eri paikallisiin ja valtakunnallisiin järjestöihin. Käytännön verkostoitumiskokemusta mm. SuomiAreenalta.”

Millaista johtamiskokemusta sinulla on ja millainen johtaja pyrit olemaan? 

”Olen ollut kolme vuotta työelämässä esihenkilönä, löytyy erikoisammattitutkinto esihenkilötyöstä ja kokemus hallituksen puheenjohtamisesta. Pyrin olemaan johtajana rehellinen, tunnollinen ja napakka.”

Miksi sinun pitäisi tulla valituksi SAMOKin hallitukseen?

”Olen aina halunnut tehdä töitä muiden eteen ajaakseni parempaa huomista. Koen suurta paloa opiskelijoiden hyvinvoinnin parantamiseksi ja minulla on tehtävän menestyksekkäästi hoitamiseksi tarvittava asiantuntijuus ja osaaminen.”

Mitä muuta haluaisit kertoa?

”World Student Capital WSC ry rahastonhoitaja. YTHS:n mielenterveyden edistämisen koordinaatioryhmä varajäsen. Toiminut vuonna 2020 Helgan hallituksen jäsenenä jolloin vastasin mm. viestinnästä. Hallinnon opiskelijaedustaja ravintolatoimikunnassa.”

Kirjoita tähän hakusana ja paina enteriä