ADEL RIZVI

5

Lue myös Adelin blogiteksti, joka löytyy tästä linkistä.

Adel Rizvi on ehdokas SAMOKin puheenjohtajaksi vuodelle 2023.

Adel on Metropolia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAsta, jossa on tämän vuoden toiminut hallituksen varapuheenjohtajana.

Myös puheenjohtajiston kesken vastuualueita jaetaan vuodesta riippuen eri tavoin. Mitkä asiat sinua kiinnostaisivat erityisesti puheenjohtajiston vastuualueelta?

”Kansainvälisyys ja palvelut, ja Hyvinvointi kiinnostavat minua kaikista eniten. Itse olen KV-opiskelija Metropoliassa, joten tunnen mitkä asiat ovat vajaita tällä hetkellä korkeakoulu opiskelumaailmassa. Haluaisin kehittää Suomen koulutus-systeemi paljon KV ystävällisemmäksi.”

Millaisia verkostoja sinulla on ja millainen verkostoituja olet?

”Opiskelija aktiivimaailmasta, KV taustasta, ja yritysmaailmasta johtuen minulla on erittäin kattava ja laaja verkosto. Jos en tunne ihmisiä suoraan, niin tunnen jonkun joka tuntee toista, joka jopa voisi tuntee kolmatta.”

Millaista poliittista vaikuttamiskokemusta sinulla on? 

”Valitettavasti minulla ei ole tosi suurta kokemusta poliittisesta lobbauksesta . Olen kerran tukenut yhtä eduskunta ehdokasta lobbaamisessa omassa yhteisössäni, ja olin erittäin ylpeä kun hän pääsikin eduskuntaan. Itse lobbausta olen tehnyt koko elämäni aikana, koska olen etelä-aasialainen ja se kuuluu meidän kulttuuriin. Esim. Sinun tulisi lobata äidillesi miksi sinun kannattaisi mennä ystäväsi luo.”

Millaista johtamiskokemusta sinulla on ja millainen johtaja pyrit olemaan? 

”Olen toiminut monessa eri tilanteessa johtajaroolissa. Taustalla on monta erilaisia ammatteja jossa ihmisten johtaminen on tosi oleellista. Opiskelija aktiivi elämässä olen toiminut monessa eri roolissa jossa johtajuus on oleellinen osa. Sen lisäksi olen meidän perheen vanhin sisar, jolloin minulla on ollut koko elinikäni sisarten johtaminen.”

Miksi sinun pitäisi tulla valituksi SAMOKin hallitukseen?

”Minulla on todella paljon annettava KV-opiskelijana, laaja opiskelija aktiivina, SOTE- alan ammattilaisena ja opiskelijana.”

Mitä muuta haluaisit kertoa?

”Hei, olen Adel Rizvi, kolmannen vuoden sairaanhoitajaopiskelija (Degree Programme of Nursing) Metropoliassa.

Haen SAMOKin puheenjohtajaksi vuodelle 2023. Minulla on monen vuoden kokemus opiskelija-aktiivina.

ESNMetropolia: Varapuheenjohtaja ja puheenjotaja

METKA: Sairaanhoitotyön neuvottelukunta, vaihto- ja vertaistutorointi, kansainvälinen tutorvastaava, hallituksen varapuheenjohtaja

Metropolia: Arvot ja code of conduct -neuvottelukunta ja kansainvälinen opiskelijalähettiläs

TXO: Kansainvälisyys- ja tutorointivastaava varajäsenenä sekä rahastonhoitaja varsinaisena jäsenenä.

Olen innoissani tästä kampanjasta ja odotan kovasti muiden opiskelija-aktiivien tapaamista.”

Kirjoita tähän hakusana ja paina enteriä