AARO ALI-HOKKA

3

Lue myös Aaron blogiteksti, joka löytyy tästä linkistä.

Aaro Ali-Hokka on ehdokas SAMOKin varapuheenjohtajaksi vuodelle 2023.

Aaro on Satakunnan ammattikorkeakoulu SAMMAKKOsta, jossa on tänä vuonna toiminut edustajiston puheenjohtajana.

Myös puheenjohtajiston kesken vastuualueita jaetaan vuodesta riippuen eri tavoin. Mitkä asiat sinua kiinnostaisivat erityisesti puheenjohtajiston vastuualueelta?

”Olen erityisen kiinnostunut sosiaali- ja koulutuspolitiikasta, mutta aiemmat opintoni kauppakorkeakoulussa antavat hyvää kompetenssia myös rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.”

Millaisia verkostoja sinulla on ja millainen verkostoituja olet?

”Järjestötoiminta on aina ollut osa elämääni, joten erilaisia verkostoja on syntynyt laajalti. Maantieteellisesti ne keskittyvät länsirannikolle, koska olen asunut Porissa, Turussa, Helsingissä ja Forssassa. En ole koskaan pelännyt tutustua uusiin ihmisiin ja se tulee minulta hyvin luonnostaan.”

Millaista poliittista vaikuttamiskokemusta sinulla on? 

”Ollessani keskeisessä roolissa perustamassa Forssaan nuorisovaltuustoa huomasin ensimmäisen kerran, että asiat voivat todella muuttua, kun jotain lähtee ajamaan läpi. Tämän jälkeen erilaisia pienempiä ja suurempia voittoja on kertynyt runsaasti.”

Millaista johtamiskokemusta sinulla on ja millainen johtaja pyrit olemaan? 

”Olen opiskellut pääaineenani johtamista ja toiminut johtajana niin intissä kuin useissa yhdistyksissä ja työelämässäkin. Johtajana pyrin olemaan hyvä tyyppi, joka johtaa esimerkillä. Ihmisten paras potentiaali tulee esiin, kun syntyy molemminpuolinen luottamus.”

Miksi sinun pitäisi tulla valituksi SAMOKin hallitukseen?

”Koen, että minulla on valtavasti annettavaa ja aito halu muuttaa yhteiskuntaa parempaan suuntaan.”

Kirjoita tähän hakusana ja paina enteriä