Tiedotteet

SAMOKin tiedotteet voi tilata sähköpostiinsa liittymällä tiedotuslistalle.

Henna Sihvonen, 21.4.2017

Opiskelijajärjestöjen hallitukset rakentavat maanantaina 24.4. klo 8 Kesärannan ulkopuolelle dystooppisen tulevaisuuskuvan: Mitä tapahtuu, jos suuntaa ei muuteta? Mitä jos nuorilta sukupolvilta leikkaaminen jatkuu ja tulevaisuuden opiskelijat joutuvat uusien kiristysten kohteeksi? Ovatko nykyiset ja tulevat opiskelijat kaduilla osoittamassa mieltään vielä vuosikymmenten kuluttua?

SAMOK, 18.4.2017

SAMOK on valinnut Jenni Röynän liiton uudeksi kansainvälisten asioiden koordinaattoriksi. Kv-asioiden koordinaattorina Röynä tulee vastaamaan mm. kansainvälisestä järjestöyhteistyöstä ja yhteydenpidosta European Students Unioniin ESUun. Tehtävässään hän aloittaa huhtikuun aikana.

SAMOK, 5.4.2017

SAMOKin toiminnanjohtaja Milla Halme siirtyy uusiin tehtäviin maanantaina 8.5. “SAMOKissa työskentely on ollut ilo ja myös hieno mahdollisuus kasvaa ammatillisesti. Olen ylpeä siitä, miten olemme yhdessä kehittyneet sekä järjestönä että työyhteisönä. Ammattikorkeakouluopiskelijat ansaitsevat terhakan edunvalvojan ja SAMOK on ehdottomasti sellainen”, Milla toteaa.