0

Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry on valinnut valtiotieteiden maisteri Eero Löytömäen liiton uudeksi sosiaalipoliittiseksi asiantuntijaksi.Eero Löytömäki

Löytömäki on opiskellut Turun yliopistossa poliittista historiaa, erikoistuen suomalaisen yhteiskuntajärjestelmän ilmiöihin ja historialliseen taustaan. Sivuaineina hänellä on ollut sosiaalipolitiikka sekä sosiaalityö.

Sosiaalipoliittisena asiantuntijana Löytömäki vastaa muun muassa ammattikorkeakouluopiskelijoiden opiskelukykyä, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta koskevien asioiden seurannasta ja lausuntojen sekä kannanottojen valmistelusta. Tehtävässään Löytömäki aloittaa tammikuussa 2017.

”Odotan innolla uusia tehtäviäni ammattikorkeakouluopiskelijoiden edunvalvonnan parissa. On mahtavaa päästä tekemään töitä opiskelijoiden hyvinvoinnin parantamiseksi”, Löytömäki kertoo.

“Eero vakuutti meidät osaamisellaan ja ennakkoluulottomasti eteenpäin katsovalla asenteellaan. On hienoa saada hänet osaksi SAMOKin edunvalvontatiimiä”, sanoo SAMOKin puheenjohtaja Jemi Heinilä.

 

Lisätietoja:
Eero Löytömäki, eero.loytomaki@samok.fi, p. 050 462 4697
Milla Halme, SAMOKin toiminnanjohtaja, milla.halme@samok.fi, p. 050 389 1018